Human Design. Lezing

Stien Michiels (Brussel, B)

29/01/2009

 

Gewoon jezelf zijn. Dat wordt zo vaak gezegd. Maar als je niet weet wie 'jezelf' is, ben je niet zoveel met dit advies.
Wat als er een kaart zou bestaan die ons kan helpen om onszelf en anderen beter te begrijpen? Een plattegrond die ons helpt om dichter bij ons authentieke zijn te komen? 

Human Design
Het Human Design Systeem, ontstaan in 1987, is een synthese van Westerse en Oosterse wetenschappen en systemen. Je kunt het zien als een visuele levenskaart, een praktische vertaling van je persoonlijkheidsstructuur en genetische code, in combinatie met de invloeden van je omgeving en mogelijke conditioneringen.
Om een chart te kunnen maken, heb je jouw geboortedatum, -uur en -plaats nodig. Let wel: Human Design is géén astrologie. Door de unieke synthese van verschillende systemen gaat het niet alleen om 'nature' (hoe je bent geboren), maar ook om ‘nurture' (wie je bent geworden in de loop van je leven).

Human Design Analyst Guido Wernink in België
Human Design Analyst Guido Wernink komt vanaf 2009 regelmatig naar België voor een aantal lezingen en workshops. Er is dan ook mogelijkheid tot consults.
Eerstvolgende lezing: vrijdagavond 27 februari 2009, van 19.30 tot 21.30 uur, in Koningsteen (Oxdonkstraat 168, Kapelle-op-den-Bos) - € 10
Inschrijven voor de lezing: mailtje naar stien@ziraffa.be, u ontvangt een bevestiging per mail.

 

Meer informatie over deze lezing en het Human Design Systeem: www.humandesign.nl, www.jovianarchive.com
Coaching met het Human Design Systeem:
www.ziraffa.be
Lees ook meer over Human Design in het februarinummer van het tijdschrift ‘Goed Gevoel’!

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy