De Bedding

De Bedding (Manhay, B)

28/01/2009

 

 
De Bedding
   
Gelegen in de prachtige, schilderachtige omgeving van de Belgische Ardennen ligt het
gastenverblijf De Bedding.
   
   
Niet ver van het dorpje Harre, gemeente Manhay, ligt het domein (17.000 m2) waarop twee uit Ardens steen opgebouwde huizen.
Eén huis wordt verhuurd als vakantiehuis en in het andere huis wonen Dorine en Rene en zijn de gastenkamers gesitueerd.
Onze villa biedt het hele jaar door logeer- en ontvangstruimte voor de gasten en is omgeven door eeuwenoude beuken, sparren en dennen.
In de omtrek liggen uitgestrekte bossen die je uitnodigen tot (lange) inspirerende wandelingen waarbij het zeker niet onmogelijk is herten, vuursalamanders, vossen, spitsmuisjes, eekhoorntjes en dassen tegen te komen.
In de mei- en zomermaanden wordt je gewekt door een melodieus vogeltjeskoor.
Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, in alle jaargetijden biedt de Bedding gelegenheid volop te genieten van een steeds veranderend kleurig landschap.
De vier jaargetijden zijn ook terug te vinden in ons gastenverblijf, nl. lente, zomer, herfst en winterkamers met eigen douche en toilet.
Bij het inrichten van de Bedding is gelet op een gezellige sfeer, een prettig comfort en een vriendelijke ambiance In onze sfeervolle ontvangstruimte, of zomers buiten wordt het ontbijt (croissants, en 'pain-choc' (chocoladebroodjes) van ons warm bakkertje in Harre) geserveerd en ‘s zaterdags kun je van onze heerlijke gastenmaaltijden genieten.
   
   
In de stadjes in de omgeving zijn restaurantjes te vinden waar het ook heerlijk Ardens eten is.
’s Avonds kan je in de winter genieten van de houtkachel, kaarslicht, een goed boek uit onze rijk-gevarieerde boekenkast of contacten met de andere gasten.
In de zomer maak je natuurlijk gebruik van de grote tuin met de zonnestoelen en het plonsbad gevuld met zuiver bronwater
In de omgeving van Harre kan je mountainbiken, skiën, langlaufen, kajakken, golfen en leuke dorpjes en plaatsjes bezoeken (Durbuy, Barvaux, Bomal).
De Bedding biedt ook gelegenheid voor retraite, wanneer je je rustig wilt ontspannen en wilt genieten van de rust en de stilte in de natuur.
Het is mogelijk energetische behandelingen en massages te ervaren en partnerrelaties uit te diepen. Er wordt dan speciaal voor jullie relatie een aantal dagen intensief en ontspannen ingegaan op eventuele problemen of blokkades.
Een mogelijkheid is ook een zweethut te doen en megalithische wandelingen
te doen naar de energieplekken in de omgeving. Schilderen, lezen, van de infra-roodsauna genieten, je eigen gang gaan, en toch ook met anderen zijn, wanneer je dat wilt.
 
Welkom in de Bedding!
Voor verdere info: www.debedding.be 
Telefoon: 0032(0)86218954

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy