HORMONEN verantwoordelijk voor OVERGEWICHT!

Holistic Wellness bvba (Grobbendonk, B)

05/02/2009

 

 
 
ARTSEN DOEN WETENSCHAPPELIJKE ONTDEKKING
HORMONEN verantwoordelijk voor OVERGEWICHT!
   

Ariena van der Ree:
"Ik verweet mezelf altijd een gebrek aan wilskracht.
Nu weet ik beter."

   

“Mijn strijd tegen zwaarlijvigheid stond niet op zich. Veel mannen en vrouwen hebben evenals ik het ene na het andere dieet tevergeefs gevolgd. Ik was gelukkig nog net niet moegestreden, toen ik tijdens mijn bezoek aan Engeland een medisch specialist leerde kennen die werkzaam is bij het onderzoeksteam van TLC International. Hij vertelde mij over het individuele dieetprogramma van TLC. Enthousiast stapte ik in het programma en ik verloor 32 kilo in 3 maanden. Ik weet nu dat mijn eerdere mislukte afslankingspogingen zeker niet berustten op een gebrek aan doorzettingsvermogen, maar aan een onvoldoende inzicht in de werking van het menselijk lichaam.” 

Nog altijd 32 kilo lichter, bruisend van energie en weer gewoon etend, introduceert Ariena - samen met TLC International - het unieke dieet in de verschillende vestigingen in de Benelux.

Geen pillen, geen shakes, geen injecties…  
Uw voedsel is uw medicijn!

De disbalans tussen insuline, serotonine en het groeihormoon veroorzaakt een stofwisselingsprobleem waardoor er een constante behoefte aan voedsel is. Voedsel wordt omgezet in vet i.p.v. energie en vocht wordt vastgehouden. Diëten biedt slechts tijdelijk resultaat en er ontstaat zelfs gevaar voor diabetes en darmirritatie.

INTERNATIONAAL MEDISCH TEAM
Het internationale medisch team (cardiologen, gynaecologen, endocrinologen en andere disciplines) leidde een internationaal onderzoek naar zwaarlijvigheid. De specialisten kwamen na langdurig onderzoek de boosdoeners van zwaarlijvigheid op het spoor.
CONCLUSIE: zwaarlijvigheid is een ziekte!


Dat feit sterkte Ariena om met dit medisch team in zee te gaan. “Ik verweet mezelf altijd een gebrek aan wilskracht. Nu weet ik beter. Ik had een stofwisselingsprobleem dat door een verstoord evenwicht in de hormoonhuishouding was ontstaan”, vertelt Ariena.


Na een bloedonderzoek en een op jouw lichaam afgestemd dieet, wordt het verstoorde evenwicht hersteld.
Talloze vrouwen en mannen genazen van hun zwaarlijvigheid. Zij verkeren nu blijvend in een gezonde toestand, zonder dik te worden.
Uw voeding is uw medicijn!
 
DEELNEMEN AAN HET VOEDINGSPROGRAMMA
Het TLC individuele dieetprogramma is een pilloze methode om gewicht te verliezen. Urenlang fitnessen mag, maar is niet nodig om met dit eetprogramma de overtollige kilo's kwijt te kunnen raken.
Wie zich bij TLC gewichts- en gezondheidskliniek aanmeldt, maakt onder begeleiding een aantal stappen.
Allereerst wordt er via uw huisarts bloed afgenomen en een analyse gemaakt. De resultaten worden naar het internationaal medisch team verstuurd.
Aan de hand hiervan stelt het team een persoonlijk voedingsprogramma samen en legt een streefgewicht vast. Binnen twee weken kan met het dieet worden gestart. Een smakelijk dieet dat afhankelijk van de waarden bestaat uit bijvoorbeeld vis, vlees, groente, fruit, kaas en crackers. De kracht zit ‘m in de hoeveelheden die worden voorgeschreven.  Wie zich hieraan houdt, kan uitkijken naar een maandelijks gewichtsverlies tussen de 7 en 10 kilo.  Zodra u 2 tot 4 kilo van uw streefgewicht af bent, wordt opnieuw bloed geprikt en volgt een stabilisatieprogramma.
Na ongeveer 25 dagen kan men weer gewoon eten zonder dik te worden.  Tijdens het hele traject worden de deelnemers aan het voedingsprogramma deskundig begeleid.

   

Bel voor info of gratis consult  0495-10 83 82,
of stuur een mailtje naar
tlcforyou@telenet.be.

   

GRATIS consult te Antwerpen, Leuven, Herentals, Hasselt, Brussel, Knokke.

   

Indien gewenst komen wij ook bij u thuis.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy