Pad van de Passie. Bewust genieten op Lesbos

Pad van de Passie (Hasselt, B)

03/02/2009


 


PAD VAN DE PASSIE

 Bewust genieten op Lesbos

11 - 18 mei 2009

Op een unieke plek op Lesbos bieden we een lenteweek aan met tijd om tot jezelf te komen, je te herbronnen en te genieten van de overvloed van schoonheid om je heen. Vele vormen van schoonheid als voeding voor je ziel, te midden van schitterende ontluikende natuur, zon, zee en strand.

Wij, het Pad van de Passie-team (Ben, Leela en Suchet, onze traditionele muzikant uit India) zorgen voor een gemoedelijke sfeer, live muziek en geleide meditaties, dans, deelrondes, een begeleide life-walkdagtocht en samen uit eten in typische supergezellige visrestaurantjes. Er blijft ruim tijd voor eigen invulling, samen en apart. In optie bieden we individuele helende sessies.Het werk van het Pad van de Passie beoogt de volledige realisatie van ons menselijk potentieel en resoneert in alles wat we doen. Daarom kiezen we bewust voor live muziek van onze diepbezielde muzikant Suchet in onze geleide meditaties, dans en individuele sessies (www.myspace.com/suchetm).

We verblijven in het kleinschalige Sappho-huis, een plek van stilte en bezinning. Op wandelafstand van warme thermale krachtbronnen en het authentieke Molyvos, een historisch dorp met een van de mooiste havens van Griekenland. We logeren in tweepersoons-studio's met keukentje, terras en zicht op zee, middenin een grote tuin met olijf- en loofbomen. Zwembad vlakbij.

 

Prijs: € 560
Inbegrepen: begeleiding, studio, ontbijt, 2 x gezamenlijk avondmaal en welkom-drink.
Niet inbegrepen: vlucht Brussel-Mytilini, transfert luchthaven-Molyvos, overige maaltijden.


Meer praktische info kun je vinden op:

http://users.telenet.be/hrc/sapphohuis.htm

www.bobvansant.be (vluchten)


Heb je interesse ? Zo ja, mail dan voor meer info naar:
info@padvandepassie.be of leela@padvandepassie.be
of telefoneer naar Ben (+32(0)486/323.772) of Leela (+32(0)477/698.229)

www.padvandepassie.be
info@padvandepassie.be


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy