Being in Business 4management en 4life

Jos Meekers, Borgloon (B)

30/01/2009

 


Being in Business 4management’ en 4life bieden begeleiding, advies, coaching, lichaamswerk, workshops en opleidingen aan om mensen en organisaties te helpen in hun ontwikkeling naar een grotere groei. Centraal staan de 4 dimensies die elk van ons leiden in het exploiteren van ons vermogen als individu. ‘4management’ en ‘4Life’ zijn een voertuig, een middel om u als individu en/of als bedrijf, organisatie te begeleiden en te ondersteunen uw evolutie lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel te verdiepen, te beleven en tot expressie te brengen.
 
   
 
 
   
‘4Life’ | Ervaert 1A | 3840 Borgloon
T +32 (0)478-380 296
W
www.josmeekers.be
E info@josmeekers.be
   
   
‘Men@Move’ Mannengroep
Jij bent aan zet als man! Hoe ben jij als man in beweging? Zit er beweging in je evolutie als man, partner, vader of in je job, bedrijf of organisatie? Hoe ervaar je jouw beweeglijkheid op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak? Tijdens deze avonden zijn de 4 dimensies en  Universal Healing Tao de basis om in contact te komen met onze oorsprong.
Start op 9 februari 2009: 7 maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.
   
   
‘WoMeninMotion'
Hoe gaat het met ons lichaam, hebben we als vrouw of als man nog voldoende contact en ruimte in ons lichaam om onze emoties, gedachten, ideeën en denkpatronen een plaats te geven en hoe kunnen we deze weer ompolen tot een zuivere energiebron? Tijdens deze workshop werken we heel praktisch ter bevordering en verfijning van onze levensenergie, lichaamsbewustzijn, ontspanning en gezondheid en het verhoogt onze vitaliteit. In hoeverre ben je nog in contact met je oorsprong en hoe bewust beweeg jij op je persoonlijk pad?
Zaterdag 21 en 28 maart 2009 van 9.30 tot 12.30 uur en van 14 tot 17 uur.
   
 
 
Praktijk: persoonlijke begeleiding en behandelingen
 
‘Coaching’
Wij begeleiden en ondersteunen u in het verkennen en ontdekken van mogelijkheden, oplossingen en bij het beantwoorden van diverse vragen om uw persoonlijke en professionele missie, visie of intenties te realiseren.
‘Bodywork-behandelingen’
Lichaamswerk is een hulpmiddel om uw fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel te balanceren en zo uw gezondheid en werkvreugde te bevorderen en te bewaren. Of hoe kunt u minder stress en meer kwaliteit, vitaliteit, creativiteit en energie in uw leven en zodoende ook in uw werk creëren?
   

Jos Meekers | Ervaert 1A | 3840 Borgloon
T +32 (0)478-380 296
W
www.josmeekers.be
E info@josmeekers.be
   
   
   
   


Open workshops
   
 
   
Being in Business ‘4management’ | Ervaert 1A | 3840 Borgloon
T +32 (0)478-380 296
W
www.beinginbusiness.be
E info@beinginbusiness.be
   
   
 
‘4 Dimensionaal Management’
Management voor lichaam en geest, helpt leidinggevenden, managers, teams en medewerkers om werk en persoonlijk leven op een natuurlijke manier te integreren, om zich vrijer te maken van spanningsbronnen. Bent u op zoek naar meer kwaliteit, balans, creativiteit, authenticiteit, vertrouwen en werkvreugde? Wij zetten aan in het bevrijden van potentieel. Dat resulteert in meer effectiviteit en (werk)geluk.Tijdens deze workshop leren we aan de hand van eenvoudige ervaringsgerichte oefeningen de 4 dimensies kennen en hoe ze voor elk van ons verschillend inwerken.
Woensdag 18 maart 2009 van 19 tot 22 uur.Inclusief networking en light lunch vanaf 18 tot 18.45 uur. Verder networken vanaf 22 uur in de lounge en bar van ‘de Heerlijckyt van Elsmeren’.
 
   
Coaching: persoonlijke begeleiding
 
Wij begeleiden en ondersteunen u in het verkennen en ontdekken van mogelijkheden, oplossingen en bij het beantwoorden van diverse vragen om uw persoonlijke en professionele missie, visie of intenties te realiseren.
   


Jos Meekers
Being in Business | Ervaert 1A | 3840 Borgloon
T +32 (0)478-380 296
W
www.beinginbusiness.be
E info@beinginbusiness.be
 

 

 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy