AGENDA Plus. Nieuw gratis maandblad

Uitg. Accordia - AGENDA Plus (Gent, B)

04/02/2009


Mediakit

Nieuw gratis maandblad omtrent gezonde voeding, ecologie, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk leven.

Sinds begin deze maand vindt u AGENDA Plus voor het eerst in Vlaanderen in o.a. natuurvoedingswinkels, cursuscentra en wachtzalen van therapeuten. AGENDA Plus is een gratis maandblad omtrent gezonde voeding, persoonlijke ontwikkeling, ecologie en natuurlijk leven. Uniek aan het blad is dat het een uitgebreide activiteitenagenda bevat.

Een overzicht vindt u op de website www.agendaplus.be/alles. U kan er het eerste nummer van AGENDA Plus downloaden in pdf-formaat

Meer dan 300 activiteiten

Bent u op zoek naar een activiteit die bij u past, dan vindt u in ons maandblad vast en zeker uw gading. Organiseert u zelf activiteiten, dan biedt AGENDA Plus tal van mogelijkheden om deze bekend te maken bij een ruim publiek. U kan uw activiteit laten opnemen in onze activiteitenagenda of u kan adverteren. Als organisator kan u gedurende de eerste zes maanden gratis tot vier verschillende activiteiten per maand aankondigen. U kan uw activiteiten ingeven via www.agendaplus.be onder ‘activiteiten’.

Uw advertentie heeft een hoge impact!

U kan bij ons ook adverteren. Door de interessante artikels en het ruime aanbod aan activiteiten in AGENDA Plus, wordt het tijdschrift bijgehouden én regelmatig terug doorbladerd. Hierdoor hebben advertenties in AGENDA Plus een veel grotere impact en haalt u dus meer uit uw investering. In Wallonië bestaat AGENDA Plus al sinds 1996 en vindt er een grote weerklank bij het publiek en de adverteerders.

Meer info - contacteer ons

Op www.agendaplus.be vindt u een contactformulier en een mediakit over AGENDA Plus waarin het maandblad voorgesteld wordt. Een overzicht van de prijzen van advertenties vindt u op www.agendaplus.info/adverteren.png

Is het lezerspubliek van AGENDA Plus ook het publiek dat u wenst aan te spreken? Dan informeer ik u graag over de mogelijkheden en kijk ik alvast uit naar een fijne en succesvolle samenwerking.

Vriendelijke groeten,

Yves Nevelsteen

Uitgeverij ACCORDIA - AGENDA Plus
Maaltebruggestraat 156A - B-9000 GENT
Telefoon: 09 330 84 30 - Fax: 070 41 45 39
E-mail: contact@agendaplus.be

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy