Zen-Shiatsu te Leuven. Behandelingen, introductiedag & jaartraining

Cambiamento (Heverlee, B)

04/03/2009

 

Cambiamento
Shiatsu
 
Shiatsu is een van oorsprong Japanse meridiaan-drukpuntmassage. Met duimen en handpalmen wordt ingeleund op het lichaam waardoor druk ontstaat op specifieke meridianen (energiebanen) en meridiaandrukpunten. Het lichaam wordt zo aangezet de energiedoorstroming te reguleren, zodat eventuele disharmonieën herstellen of zich niet tot ziekte ontwikkelen.
 
Bij Cambiamento en het Oost West Centrum werken we met de Zen-shiatsu stijl van Shizuto Masunaga Sensei. In deze vorm van shiatsu wordt nadruk gelegd op meridiaanbehandeling in het hele lichaam en de respectvolle "luisterende" basishouding van de behandelaar. De behandeling maakt het de ontvanger mogelijk diep te ontspannen en het vertrouwen in zijn eigen zelfherstellend vermogen te hervinden.
   
Introductie Shiatsu
Zaterdag 14 maart
10-17 uur
Geldenaaksebaan 127
3001 Heverlee
Inschrijven: www.owc.be
   
   
   
Shiatsu Praktijk Cambiamento
Behandeling op afspraak
Chris Camp
Celestijnenlaan 13/22
3001 Heverlee
0476 / 91 72 99
   
   
   
Jaaropleiding Shiatsu
1ste cyclus te Leuven
Start 18 oktober 2009
Inschrijven: www.owc.be 

 
 
 Voor meer info kun je altijd terecht op www.cambiamento.be of je kunt ook mailen naar info@cambiamento.be.
   
   
   
   
   
   
 
Cambiamento werd opgericht door Chris Camp in 2006. Hij was reeds op jonge leeftijd geïntrigeerd door het Oosten. Op 11-jarige leeftijd begon zijn boeiende ontdekkingsreis met oosterse gevechtsporten. Al snel kwamen hier cursussen T’ai Chi, Qi Gong en diverse vormen van Yoga bij. Vanaf zijn 18de begon hij zich te verdiepen in energetische en holistische geneeskunde zoals Reiki, Macrobiotiek, Shiatsu en Jin Shin Jyutsu™. Zo vervolledigde hij onder meer de 4-jarige Shiatsu opleiding aan het Oost West Centrum. Vanuit zijn grote drang naar een voller en vrijer leven ontdekte hij ook het emotioneel lichaamswerk, het sjamanisme en de vijf ritmes™ van Gabrielle Roth.
Chris studeerde in 2004 af als Burgerlijk Ingenieur aan de K.U. Leuven. Hierna volgde hij een aanvullende opleiding rond Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing. In zijn leven brengt hij het westen en het Oosten samen om zo tot een groter en vollediger geheel te komen. Hij woont samen met zijn partner en zijn dochter in Leuven.
In zijn lessen werkt hij vanuit zijn intuïtie om de kwaliteiten te stimuleren die ieder van ons bezit. Hij nodigt je zonder oordeel uit om op ontdekkingstocht te gaan naar je eigen levenskracht. Zijn lessen combineren luchtigheid en speelsheid met eenvoud en focus.
 

 www.cambiamento.be 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy