Eindelijk in Belgie - PEAT Processor Workshop

Maja Wezowska (Berchem, B)

09/03/2009

 

Na internationaal succes in VS, Azië, Centraal-Amerika, Italië, Frankrijk en Oost-Europa, eindelijk in België...

PEAT PROCESSOR WORKSHOP van 9 t/m 11 mei 2009

 

   

Inleiding
Bekijk de video op www.peat.be en je hebt onmiddellijk al een goed beeld.
 
- Voel je je soms uit balans, of stressvol, of eenzaam, of onbegrepen, of triest?
- Wil iets doen tegen lichamelijke pijn of een bepaalde terugkomende ziekte?
- Heb je een droom in gedachten maar je hebt geen idee hoe je hem kan waarmaken?

Tijdens ons project WellHome in Bali leerden we PEAT kennen, een fenomenaal efficiente en eenvoudige methode om harmonie in je leven te brengen. Op 9 t/m 11 mei organiseren we een workshop waarvoor we de beste PEAT trainer ter wereld uit Italië halen, Carol Saito. Tijdens deze cursus neutraliseer je jouw eigen basispolariteiten, dat een onmiddellijk en positief waterval effect heeft op jouw gevoelens en dagelijks leven. Je leert deze handige methode zelf toe te passen om alle niet gewenste gevoelens en gedrag uit je leven te neutraliseren. Ideaal voor elke persoon die meer harmonie in zijn leven wenst of therapeuten die met deze methode hun praktijk willen uitbreiden.De 3 dagen PEAT Training
is ook bekend als Deep PEAT, een methode die radicaal afstand neemt van de traditionele probleemoplossende benaderingen. Het gaat er van uit dat elke persoon een set van basispolariteiten bezit. In traditionele therapieën streeft men om van een negatieve naar een positieve staat te gaan. Maar net zoals er geen licht zonder donker kan bestaan, is het bereiken van een positieve staat onmogelijk zonder de acceptatie van de continue existentie van zijn tegengestelde polariteit. Als je van nature met resistentie reageert op een probleem, brengt dit geen oplossing.Oplossing van conflict
Bij Deep PEAT accepteer je de polariteiten als natuurlijk en neutralizer je ze zodat ze geen macht meer over je hebben.
Voorbeeld: Liefde en Vrijheid zouden polariteiten kunnen zijn. Normaalgezien zou men deze niet als polariteiten beschouwen, omdat geen van beiden negatief is. Toch gebeurt het vaak dat je tussen deze polariteiten oscilleert. In de staat Liefde ben je liefdevol voor anderen, vaak zonder aandacht te schenken aan je individuele prioriteiten. Op een ander tijdstip, ben je meer in een Vrijheid toestand waar je kan doen wat je wil, maar met weinig tijd voor anderen. Vervolgens trekt Liefde je terug om aandacht aan anderen te schenken, ten koste van je persoonlijke inspanningen. Beide staten zijn hoofdzakelijk positieve attributen, maar ze veroorzaken een heen en weer geslinger waarbij slechts een van de twee een prioriteit in ons leven kan zijn. Deze jojo veroorzaakt conflict, omdat we de indruk hebben dat we onmogelijk Liefde en Vrijheid tegelijkertijd kunnen ervaren.

Dankzij het gebruik van Deep PEAT, kunen we onszelf bevrijden van de lading van elk van onze polariteiten en de keuze krijgen om energie of aandacht in de een te steken, zonder dat de ander ons wegtrekt. Beiden blijven in ons bestaan, maar ze veroorzaken geen onbewust of compulsief gedrag meer. M.a.w. is het onderliggende probleem opgelost als de lading op de polariteiten geneutraliseerd is.
Neutralisatie van Primordiale Polariteiten, jouw persoonlijke code
Een van de sleutelinnovaties van Deep PEAT is de Neutralisatie van Primordiale Polaritieten. Tijdens een Deep PEAT sessie leidt de natuurlijke vooruitgang naar je PERSOONLIJKE CODES. Dit zijn de polariteiten die de meest moeilijke, duurzame en dringende problemen van je leven veroorzaken. Deze polariteiten zullen je leven lang beheersen, tenzij ze geneutraliseerd worden. Eens geneutraliseerd, is het veel eenvoudiger om vele uitdagingen op te lossen, omdat de onderliggende drijvende kracht zijn kracht kwijt is. Iedereen die de 3 dagen cursus volgt, zal zijn Primordiale Polariteiten neutraliseren.Voor wie is deze workshop?
• Als je iets wenst in je leven en je wil de reis daarnaartoe versnellen.
• Personen met open-gest die wensen om zich te bevrijden van angsten, trauma`s of destructief gedrag.
• Therapeuten die deze techniek in hun praktijk willen gebruiken.
• Coaching-personen die op zoek zijn naar nieuwe kennis en input.
De Trainer:
Carol Saito werkt al 25 jaar in integratieve medicatie en bezit een Doctoraat als Naturopaat en Bio-Pranotherapie. Ze is Traditionele Usui en Karuna Reiki Master, lid van de Flower Essence Society en de International Academy of Color Therapy, alsook gecertificeerd Ayurvedische massage therapeut. Als boekauteur en Practitioner van Energetische Psychologie (TAT en EFT) leidt ze het Holistisch Centrum in Verona, Italie. Carol werkt met Zivorad Slavinski (de stichter van PEAT) en PEAT sinds 2002. In 2004 werd ze een van de eerste International Certified PEAT Trainer. Ze leidt tientallen workshops per jaar en heeft honderden processors getraind in de VS, Groot-Britannië, Centraal-Amarika, Ierland, Rusland, Italië, Singapore, Zwitserland, Frankrijk en Indonesie.
Data en Prijzen:
Je kan kiezen voor een 1-Daagse Introductie of een 3-Daagse PEAT Processor Cursus. De 1-Daagse is het eerste onderdeel van de 3-Daagse cursus. Je kan - indien er plaats beschikbaar is - ook beslissen om je in te schrijven voor de 3-Daagse aan het einde van de 1-Daagse Introductie.

1-Dag Basic PEAT – Instant Trauma Vanishing Method (Spinner Technique) - LMM
Zaterdag 9 mei van 9.00 tot 17.00 uur
120 euro vóór 10 april 2009 of 150 euro daarna


3-Dagen Complete Basic PEAT en Deep PEAT Processor Training
Zaterdag 9 mei - maandag 11 mei, van 9.00 tot 17.00 uur
300 euro vóór 10 april 2009 of 320 euro daarna of 350 euro in totaal wanneer je beslist het einde van de 1-Dag workshop van 9 mei.
Elke deelnemer krijgt na afloop van de cursus het officieel PEAT-certificaat.

Carol is in België beschikbaar op 12 mei 2009 voor individuele sessies. Afspraken kunnen geboekt worden tijdens de workshop.
Kostprijs: 70 euro per sessie.Waar?
LouiseJanA Centum
Molenlei 38
2640 Mortsel
(Parkeren in de straat is gratis.)Hoe inschrijven?
Contacteer Patryk Wezowski via info@peat.be of bel +32 496 55 08 70.
Je inschrijving is compleet bij overschrijving van een voorschot van 30 euro op het bankrekeningnummer dat je per e-mail ontvangt. Het voorschot is niet terugvorderbaar bij afwezigheid op de cursus.Getuigenissen
"I jointed Carol's PEAT workshop twice. I even organized her workshops for my friends in Jakarta and Bali. Carol is a very good teacher. She explains things very clearly. And she is such an enjoyable person that even after she dismissed the class when it's over, people were sticking around her. PEAT, the technique that she teaches, is a very powerful tool to get rid of mental/emotional traumas and pains. It can be also useful for understanding the dramas that you play in your life, which makes lives so much more fun and interesting regardless the situation where you are in."
- by Peter Djatmiko's

"Carol is a Master! The PEAT Process and Spiritual Technologies are unique healing tools and going through the experience of PRIME neutralization is a profound, once-in-a-lifetime experience that Carol Saito leads you through and also teaches you in an amazing way."
- by Martin Glass (UK)

 

  www.peat.be 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy