Integrama massage. Lenteprogramma 2009

Integrama (Lovenjoel, B)

15/03/2009

 

 
Integrama Massage
Diverse individuele ontspanningsmassages te Lovenjoel en een uitgebreid cursusaanbod te Leuven

INTEGRAMA LENTEPROGRAMMA
 
Do 9 april : Workshop Vlindermassage: Groepsruimte Emovere, 20-22u30, 15 €, Op verzoek van een aantal mensen wordt deze extra avond ingericht. Je kan er aan den lijve de ontspannende en krachtige werking van deze eenvoudige, subtiele massage rond de ruggengraat ervaren. Vlindermassage  brengt weer evenwicht in je lichaam en nodigt het uit los te laten wat niet meer nodig is. Ideaal in de lente dus, maar in alle seizoenen een oase van rust en bovendien een ideaal EHBO middeltje bij allerlei kwaaltjes en door zijn zachtheid ook geschikt voor mensen die ziek zijn of  veel pijn hebben . Een aanrader!
Inschrijven vereist, betalen kan ter plekke.
 
Do 16 april : 19-20u Gratis Info-avond: voorstelling lente-programma: groepsruimte Emovere, 19-20u, gratis . Je kan tijdens dit uurtje kennismaken met het lenteprogramma, met de ruimte en met mij, folders meepikken, in massageboeken neuzen,vragen stellen, inschrijven voor cursussen of verwenavonden.....
Je hoeft je niet aan te melden en kan vrij in-en uitlopen. Iedereen welkom!
(ter info : de eerder geplande kennismakingsdag van Emovere op 5 april vervalt en wordt vervangen door gratis info-avonden en proeflessen in de laatste week voor de paasvakantie)
 
Do 16 april : 20-22u Gratis info-en ervaringsavond over het Massage Groeijaar:  "van respectvolle aanraking tot massage" dat in oktober 2009 start: Groepsruimte Emovere, 20-22u, gratis.
Er wordt meer info gegeven over de opzet en de inhoud van het groeijaar, er is kans om vragen te  stellen.In een korte proefles kan je proeven van respectvolle aanraking en op die manier kennismaken met mijn manier van lesgeven.
Inschrijven en de hele avond bijwonen is vereist (geen vrije in-en uitloop dus)
 
Do 23 april : Start avondreeks : 4 thema-verwenavonden: Groepsruimte Emovere, 50 € voor de 4 avonden  ontspannen en genieten in een warme, respectvolle sfeer staat hier centaal. Elke avond komt een ander thema aan bod.Geen ervaring vereist. Ideaal om kennis te maken met de weldaden van aanraking en massage , maar ook als je al massage-ervaring hebt kan je hier veel deugd aan hebben.
23/04 : Voeten verwennen : met oa een aromatisch voetbad en een voetmassage
30/04 : Handen verwennen : met oa Chinese meridiaankogels en een handmassage
07/05 : Hoofd en gezicht : met oa relaxatie-oefeningen een hoofd-en gezichtsmassage
14/05 : Rug en schouders : met oa eenvoudige massagebewegingen om dit gebied te ontspannen
Inschrijven vereist, inschrijvingsvoorwaarde zie website, agenda
(Er wordt voorrang gegeven aan mensen die voor heel de reeks inschrijven. Bij voldoende plaats is het eventueel mogelijk aan 15€  losse  avonden te volgen )
 
Do 28 mei : Start vervolgreeks integratieve massage: Groepsruimte Emovere, 60 € voor de 4 avonden
Deze korte avondreeks is bedoeld voor mensen die een basiscursus integratieve massage volgden of minstens voldoende basiskennis bezitten om een  dynamische massage (of Holistic pulsing) èn een intuïtieve massage (of Holistische, Californische, Zweedse,oliemassage) te geven.
Naast een korte opfrissing en een paar aanvullende technieken gaan we vooral het geleerde integreren tot een vloeiend geheel op maat van de ontvanger.
Inschrijven vereist, inschrijvingsvoorwaarden zie website, agenda
 
Het programma voor de zomervakantie en de herfst is ook al on-line!!! Ga zeker een kijkje nemen op www.integrama.be
 
Meer info? Inschrijvingen?  
Aarzel niet me te contacteren :
                                                Telefonisch : 016 / 73 50 27 of 0484 / 67 78 70
                                                Via mail : info@integrama.be
                                                Via de website : www.integrama.be

 
Warme lentegroet,
 
Andrée
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy