Spirituele reis naar Egypte

Marie-Josee Verheyen (Hoboken, B)

18/03/2009

 

Spirituele reis naar Egypte
van 6 tot 17 september 2009
 
Themareis: “Klank der Stilte”
 
In deze 10 dagen gaan we door het gebruik van klankschalen op zoek naar verbinding. Verbinding met alles om en in ons. Verbinding met de 4 elementen, het verleden, het hier en nu, de kosmos, het grote geheel. We vertrekken vanuit een sjamanistische visie. Er wordt gewerkt met visualisaties, meditaties, klank en stilte. Hierdoor komen we in harmonie met onszelf en met de omgeving. Pas wanneer we in harmonie zijn met onszelf kunnen we diepe verbinding aangaan met de omgeving, met de en het andere...
We doen ook een 3-daagse kamelentrektocht in de woestijn en bezoeken het St.-Catharinaklooster. Ook hier laten we de klankschalen op ons inwerken.
Spirituele begeleiders:

Gerda Van Hecke: ergotherapeute, sjamanisme & transformatie, klankschaaltherapeute,
lid van naturopathica.

Geboren in 1966, echtgenote en moeder van drie kinderen. Klankschalen worden bij mij niet enkel professioneel gebruikt maar ook in het dagelijks leven zoals tijdens mijn zwangerschap en bij mijn bevalling. Als inslaapritueel bij de kinderen, als relaxatie bij mijn man. Ook gebruik ik ze om tot rust te komen.
Ik ben ook nog werkzaam in een instelling voor mentaal gehandicapten, doch momenteel ben ik in loopbaanonderbreking.

09/227 73 70
0478/669 705
gerdaatje.vanhecke@pandora.be

www.klankschalengerda.be

Moena (Marie-Josée Verheyen): gezinsbegeleiding, kunstzinnig hulpverlener, klankschaalhealer, cranio-sacraal relaxatietherapeute, lid van naturopathica.

Geboren in 1948, echtgenote van een lieve man, moeder van twee prachtige dochters en moeke van vijf schattige kleinkinderen. Steeds zoekend door het leven, vele wegen verlaten, andere al tastend bewandeld. Klank en klankschalen geven mij rust maar vooral voldoening. Hiernaast gebruik ik tevens mijn drum en andere instrumenten, o.a. sansula, rainstick, oceandrum... Naast individuele begeleiding en concerten geef ik samen met Gerda workshops.

03/829 16 04
0473/533 861
moena@emails.be
www.eenhelendereis.be


 
 
 
 
Klankreis op de camping in Frankrijk
Voor de spirituele kampeerders die Frankrijk anders willen beleven is er gedurende één week (18-24 juli 2009) mogelijkheid om kennis te maken met klankschalen. Dit via meditaties, visualisaties, een initiatie en de 4 natuurelementen.
Ook een individueel klankbad kan op vraag.
Hiervoor schrijf je ter plaatse in bij Gerda.
Camping Wakantanka, la Bucherie
24470 St. Saud Lacoussiere, Dordogne
France
www.wakantanka.nl
info@wakantanka.nl
 
In het najaar 2009 start Naturopathica- wettelijk erkende Beroepsvereniging –
een opleiding tot klankschaaltherapeut
Alle gegevens hierover vind je op www.naturopathica.be.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy