Een zomer-energetisch feest in het romantische Kleinwalserdal - Oostenrijk

Divine Discoveries (Affligem, B)

19/03/2009


 

Levensreizen
naar de mooiste energetische bestemmingen
 www.divinediscoveries.be

Een zomer-energetisch feest in het romantische Kleinwalserdal - Oostenrijk

8-daagse levensreis van (za) 20 tot (za) 27 juni  2009


Wij nodigen jullie uit voor een gezellige en genotvolle week
tussen  vrienden in een romantisch decor!
Fabienne & Luc gidsen jullie doorheen een van de mooiste
en energetische valleien van Oostenrijk, het Kleinwalserdal.
Ons verblijf in 2009 plaatsen wij het teken van de Tao-energie.
Tao (of ‘het pad’) vormt de basis van al wat ons in het westen
de laatste decennia energetisch ‘overvalt’.
Zo gaan wij Tao-oefeningen en -relaxatie toepassen
en dit niet alleen in ons hotel, maar ook hoog in de bergen!

 

Natuurlijk gaan wij ook actief genieten met volle teugen. Dat moet ook met de verfijnde gastronomische keuken van het hotel. Wij gaan op stap als volleerde ‘nordic walking’-wandelaars, ‘beklimmen’ een echte alpentop (een gebeurtenis die voor velen een ommekeer inzet in het leven) en organiseren onvergetelijke energetische sessies hoog boven de wolken...
Tijdens het verblijf nodigen wij ook uit voor gezellige gesprekken rond de open haard, voor mantra’s, voor een heerlijk feest vol muziek en heel veel plezier!
Wij gaan brullen van het lachen!

Naast de gepersonaliseerde inbreng van jullie begeleiders kunnen jullie ook kiezen uit talrijke activiteiten in het hotel: De belangrijkste van allemaal is zeker genieten, genieten van dit prachtige decor, de stilte, de grootsheid van de Alpentoppen en zijn intimistische vallei, een prentbriefkaart uit grootmoeders tijd!

Natuurlijk kunnen jullie naar hartelust wandelen, zwemmen enz... De actieve ontdekker komt ruim aan zijn trekken.

 

Dit hotel biedt echter veel, veel meer!
De familie Kessler creëerde hier in de loop van verschillende decennia een fantastische energie. Chesa Valisa combineert het beste van twee werelden: een uitmuntende -uitsluitend biologische- gastronomie & professionele service met een heerlijk energetisch & bewustwording hoofdstuk.


Het dagelijks open programma nodigt uit voor Ayurveda, Qi Gong, Tai Chi, klank & kleur-initiatie, meditatief dansen, edelsteen-initiatie enz... Gewoonweg niet te missen!

Jullie vinden er dan ook alle luxe en klasse om heerlijk bij weg te dromen. De kamers zijn intimistisch en echt gezellig met ruime badkamer en terras. Het restaurant is subliem en verdient best een aantal sterren in de meest verfijnde gastronomische gids. De gastheer is een onderlegde wijnkenner en nodigt iedereen maar al te graag uit in het heilige der heilige…zijn  gemütliche wijnkelder.

Het verwengedeelte van het natuurhotel is een echt  pareltje. De verschillende ruimtes waar je rustig kan mediteren en waar ook de initiaties Tai Chi – Chi Gong – Yoga – Ayurveda – Klank & Kleur …gegeven worden, maken de reis op zich reeds waard.
Jullie komen er tot rust, zullen er heerlijk resoneren op een hoger niveau en er misschien de eerste stappen zetten in de Oosterse Wijsheid.

   


Het openluchtzwembad (de ingang is overdekt) is altijd tot 30° verwarmd.

 

NIEUW! Vorig jaar opende het hotel zijn luxueus en splinternieuw spa-gedeelte.
Het is een echt juweeltje!


Natuurlijk is er ook nog het romantische en spectaculaire Kleinwalserdal. Een pareltje van natuurschoon dat men er echt koestert en daarom ook authentiek gebleven is. Daarom vinden jullie er nog vele gemzen en steenbokken. Wandelingen zijn ook een echte must. Van een heel eenvoudig ommetje langs de panoramaweg tot een ontspannende wandeling tot één van de ontelbare hutten.


 

Prijs per persoon: € 775 (géén singletoeslag in appartementkamer)

Inbegrepen: verblijf op basis van vital pension (vol pension en water aan tafel), energetische sessies, kabel-cabineliften & vervoer in het dal en begeleiding, btw.

Niet inbegrepen: transfer vanaf België (wij stellen carpooling voor), overige dranken, verzekering en persoonlijke extra’s. 

Divine Discoveries bvba              Nieuwe Kassei 46                 1790 Affligem-Belgium

Vergunning Cat A 6207    Tel & Fax 00-32-53/68.54.98    info@divinediscoveries.be  

 

Levensreizen
naar de mooiste energetische bestemmingen
www.divinediscoveries.be

info@divinediscoveries.be

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy