De terugkeer van de Wildeman - Workshop

Filip Muylle (Antwerpen, B)

21/03/2009

 

 


 


 

 
   
De terugkeer van de Wildeman - Workshop 


 

We kijken nog uit naar mannen die op 28 en 29 maart 2009 een bruisend wildeman-weekend willen meemaken. De kritieken zijn lovend, echter aan je vrienden vertellen dat je een workshop hebt gevolgd waardoor je nu als man zo goed vrouwen begrijpt als vrouwen mannen is niet bon ton. Het is niet omdat vrouwen mannen beter begrijpen, dat ze ook willen bieden wat mannen nodig hebben. Enkel die mannen die weten wat vrouwen willen, krijgen van vrouwen wat ze zelf nodig hebben. Waarom ze je het zelf niet vertellen leg ik je wel uit in onze workshop.

 

Hoe leef je met het vrouwelijke 'energetische' geweld van vrouwen. Ik zeg niet dat het totaal geen 'hoe ben ik aantrekkelijk voor een vrouw'-workshop is.

 

Sinds meer dan een jaar zijn we uitgegroeid tot meer dan iets dat mannen inzichten verschaft in henzelf. 'Je begrijpt me toch niet- ik ben nu eenmaal een vrouw' is de nieuwe agressieve-assertiviteit. Mannen die het moeilijk hebben om tot communcatie te komen, te communiceren, hebben het moeilijk om dit verzet van een vrouw te begrijpen. Wil je een relatiebreuk vermijden, dan leven mannen dikwijls met een gevoel van 'het wordt precies nog erger'. 

 

Wil je nog meer weten, lees dan verder.......................................................


Wie zijn ‘Juan en Ralf’

Juan is journalist en coach. Hij deed dat laatste al vele jaren 1 op 1 en kwam uiteindelijk tot het inzicht dat hij altijd hetzelfde vertelde... Mensen met ‘een groot bakkes’ op de werkvloer, ploegbazen, chef Marketing, architecten, dokters ... die in relatie of communicatie met een vrouw telkens onderuit gingen. Ralf Hart (improvisatieacteur, actief in de theater- en tv wereld en reeds jaren lang coach (communicatietraining en agressiebeheersingstraining) kreeg af te rekenen met een echte vechtscheiding. Hij wilde nog verder met de vrouw van zijn leven en was bereid om alles te doen,  alles weg te geven, zelfs zijn leven... maar toen kwam hij ‘toevallig’ Juan tegen. Samen werkten ze om die relatie een nieuwe kans te geven, maar vooral om Ralf terug in zijn kracht te zetten. De voorwaarde was dat Juan nooit meer wilde horen hoe slecht Ralf was geweest voor zijn vrouw, hoe hij tekort was geschoten... Juan en Ralf werken inmiddels samen in deze workshop en vullen elkaar uitstekend aan. Hun namen zijn overigens pseudoniemen... De wildemanworkshop is:  • ook voor mannen met een relatie • Géén datingcursus 

  

Er zijn nog enkele plaatsen voor het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 maart 2009. Prijs 250 euro. Waar? In de Evolutie in Brugge. Van 9.00 tot 17.00. Maar je bent er best al vanaf 8.30 voor de koffiekoeken, koffie en thee. Als u beslist om een tweede persoon mee te nemen dan kan dit met een korting (150 i.pv. 250 euro). We geven de voorkeur aan kleine groepen, zodat we het heel persoonlijk kunnen houden. Voor meer info: wildeman@hotmail.com of telefoon + 32 0488 60 26 90 - Uw overschrijving kan u doen op rekening KBC 731-0008754-96 met vermelding 'de wildeman 28 en 29 maart 2009'.


Veel mannen willen weten:

• hoe benader ik een onbekende vrouw in een cafe, discotheek, supermarkt, brasserie of straat en wat zeg ik dan.

• hoe verander ik van vriendschapsmodus naar relatiemodus.

• Ik ben altijd de goeie vriend ... de broer maar niet ... het lekkere wildebeest voor haar.

• In een relatie kan ik niet het leuke kind, de puberende gast, de verleider, het wildebeest zijn zonder dat er aan mijn serieux, intelligentie wordt getwijfeld. Ik wil serieus kunnen praten met een vrouw, er kunnen zijn zonder over te komen als het watje.

• Ik wil een vrouw die niet alleen goed is in bed, maar ook een vrouw die mij graag ziet in woord en daad, die humoristisch is, die voor mij gaat, die initiatief neemt, die het beste wil niet alleen voor haar, maar ook voor ons en voor mij. Ik wil nooit meer een zaag, een tang, een ... in huis.

• Ik kom wel eens een vrouw tegen, maar ze is het niet die achter mij aan zit, en als ze achter mij aan zit, zie ik haar echt niet zitten. Wanneer gaat de juiste vrouw eens achter mij aanzitten? Hoe komt het dat dit niet met mij gebeurt?

• Ik zit in een relatie en we vitten telkens als ik iets wil, vraag, of iets anders in petto heb? Ik merk dat ik ook kritiek heb op alles wat ze zegt, wat ze doet. Ik ben mezelf niet meer. Hoe kan ik de ban breken op een positieve manier. Ik wil er iets van maken. Ik heb voor haar gekozen, maar die keuze zet mij in een emotionele gevangenis. Het lijkt wel haar leven of mijn leven, haar zin of mijn zin. Haar keuze of mijn keuze. Is er nog wel een ons mogelijk. 

 

Programma - onderdelen:

1. De wildeman in jou: betekenis

2. Wat willen vrouwen nu eigenlijk?

3. Contact met meisjes of vrouwen en zonder verleiden aantrekkelijkheid opbouwen

4. Ervaringen uit het verleden transformeren om een nieuwe relatie op te bouwen 

5. Communicatie en begin van communicatie een groot verschil: Wat is jouw middel en manier om tot communicatie te komen!

6. 8 persoonlijkheidstypes die van nature vrouwen aantrekken en 

7. de 13 persoonlijkheidstypes die geen vrouwen aantrekken

8. de 5 primaire sleutels tot meer

9. De zes vorige stappen worden altijd bekeken van ‘zonder relatie naar een relatie’ en het belang van elke stap voor de relatie later ... wat je zaait in moment 0.1 zal je oogsten in je relatie

10. Hoe omgaan met een gebroken relatie of met een scheiding?

11. Wij houden van vrouwen en vrouwen houden van ons!

Ons enthousiasme is niet te vertalen op papier. Maar deze workshop zal je leven veranderen ook in je relatie met collega’s, vrienden, baas... Ik kan je alleen maar zeggen dat ik het jammer vind dat ik deze cursus niet heb kunnen krijgen op mijn 16 of 20 of 25 of.... Deze ervaringen willen we nu delen! Yes, you can change!

 

Een vriend 

De Wildeman

 


Reacties van cursisten:

“Ik vond het bijzonder leerrijk en mijn kennis, inzichten over meisjes, vrouwen, ja, zelfs mijn zusters en moeder is compleet veranderd. Zelfs mijn grootmoeder voelt zich opeens weer vrouw als ik haar serviceflat betreed...”


“Vroeger was ik een brave mens en een toffen. Ik kon dat woord ‘toffen’ niet meer horen. Nu voelen de vrouwen zich uitgedaagd. Sorry, zij dagen mij uit. Ze zijn in voor een spelletje, een speelgevecht en komen mij nu, na 5 maand zelf aanspreken.”


“Vroeger was het een discussie om wie de vuilbakzak zou buitenzetten. Nu spelen, praten en communiceren we. Ik voel me als man terug belangrijk en nodig. Ik hoef me geen zorgen te maken als ik op mijn werk zit, als ik thuis ben, als ik even weg ben. Ze weet dat ik voor haar door het vuur ga en dat geeft haar vleugels.” 


“Ik zat vast in een molen van intrige, egoisme, ... en nu kan ik mijn ex loslaten. Het lijkt wel of ze terug uitkijkt naar mij. Ik mag terug de papa voor mijn kind zijn.”


“Ik vertel mijn zoon, als hij 17 is, wat hij moet weten. Deze workshop is een jaarloon waard. Ik kan met de hand om mijn hart verklaren dat deze man toegetreden is toch het Wildemanschap.” 

Kijk voor de Wildemanverhalen op de Bliss-website

www.Bliss-magazine.euPS

Eindelijk!

Na ‘De Terugkeer van de Wildeman’ is er eindelijk ‘De Ontembare Eva’. 

Hoe ga je om met je eigen vrouwelijke energie in een overweldigende mannelijke energie? Dat terwijl je het meisje, de moeder, de ontembare eva moet verenigen in jezelf om je ‘vrouw’ te voelen, te beleven en te zijn. The Real Woman in jezelf naar boven brengen, in welke omstandigheden ook. Daar gaan we voor. Als man heb je een vrouw nodig om in je mannelijke kracht te komen. Je kan het op jezelf, maar met 2 is het plezanter. Hoe je dat als vrouw kunt doen? Dat kom je te weten in de workshop ‘De ontembare Eva’.

Interesse? Stuur een mailtje naar dewildeman@hotmail.com voor meer info. De eerste 50 inschrijvingen krijgen een korting van 50 euro: 125 euro i.p.v. 175.  Op rekening KBC 731-0008754-96 Meer info: dewildeman@hotmail.com of ( 0488 60 26 90. Vanaf april 2009 in alle provincies.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy