Filmvoorstelling: 'Je kunt je Leven Helen'

Juvenesco (Merchtem, B)

22/03/2009
     
 

.

       

Nieuwe film van Louise L. Hay

'JE KUNT JE LEVEN HELEN'

6 Voorstellingen in Vlaanderen
 

 

Over Louise L. Hay
'Deze 80 jarige dame windt er geen doekjes omheen!'

Een dame om je petje voor af te zetten! Dat is het minste wat je van deze bijzondere vrouw zeggen kan.
De film toont onder meer een stuk uit haar leven. Louise L. Hay doorleefde twee bijzonder zware thema's: seksueel misbruik en kanker. Ze ontdekte hoe ze zichzelf kon helen en leerde op een andere manier in het leven staan. Louise telt intussen meer dan 80 levensjaren en is nog steeds bijzonder gezond en dynamisch. Ze deelt sinds vele jaren haar kennis met de wereld via boeken, cursussen en allerlei bijzonder mooie projecten. Louise L. Hay behoort tot de grote namen van de voorbije decennia. Miljoenen mensen over de hele wereld slaagden erin hun leven te helen dankzij haar werk.
 

De Film: 'Je kunt je Leven Helen'

Het boek 'Je kunt je leven helen' was mijn eerste lectuur in de sfeer van 'gezondheid, zelfheling en spiritualiteit'. Intussen staat de boekenkast vol met boeiende recentere informatie. Toen de film uit kwam, dacht ik even bij mezelf: "Is dit niet al een beetje te oud of te braaf voor mij?" Tot ik me in de zetel nestelde en genoot van haar film ... Ik ontdekte een pittige dame die ons nog veel kan leren! Ik ben heel bij dat de film nu ook met Nederlandse ondertiteling op de markt is, zodat iedereen kan meekijken hoe zij op een enthousiaste manier met ons deelt hoe iedereen zijn/haar leven kan helen.

De film biedt diepgaande inzichten in haar ideeën over zelfvertrouwen, overvloed en de metafysische oorzaken achter fysieke aandoeningen. De film toont bovendien hoe Louise deze concepten toepast in haar eigen emotionele, spirituele en professionele leven: een fascinerend levensverhaal ontplooit zich! Louise windt er geen doekjes omheen. Ze vertelt eerlijk en rechtuit wat ze beleefde. 

Een aantal sterren op het gebied van zelfhulp, filosofie, gezondheid, spiritualiteit en het nieuwe denken geven hun eigen visie op succes, geluk en de verscheidene manieren waarop je je eigen leven kunt helen. Een van hen is de bijzondere schrijver en spreker Dr Wayne Dyer. Naast de reacties van mensen wiens leven positief beïnvloed is door het werk van Louise, volgen we het verhaal van een jonge vrouw die zich door het leven worstelt, totdat ...

Na het bekijken van deze eerlijke, liefdevolle film voel je je niet alleen tevreden, rustig en vol zelfvertrouwen, maar is je ziel opgeladen met de fijne, positieve energie die uitgaat van Louise en haar collega's. Je hebt geleerd hoe je zelf je leven kunt helen, en je hebt vele voorbeelden gezien van mensen die hun levens volledig konden omdraaien door het toepassen van de wijsheid van Louise Hay.

 

Voorstellingen lente 2009

17 april 19u30: MERCHTEM - gemeenschapslokalen, Brussegemplein 8
                       (130 zitplaatsen) Inschrijven

18 april 19u30: GENT - t Geuzenhuis, Kantienberg 9 (ism Synergio)
                       (100 zitplaatsen) Inschrijven

19 april 18u30: BALEN - Het Zonnelicht , Kerstenpad 14  2490 Balen
                       (40 zitplaatsen)* Inschrijven

24 april 19u30: WIEKEVORST - centrum LaVia, Herenthoutseweg 21
                       (50 zitplaatsen) Inschrijven

25 april 19u30: MORTSEL - centrum Louisiana, Molenlei 38, 2640 Mortsel
                       (30 zitplaatsen) Inschrijven

26 april 19u30: DUFFEL - Garagetheater, Domein "De Pollepel" Naalstraat 43e 
                       (100 zitplaatsen) Inschrijven

(* In Balen kan je tijdens de pauze genieten van lekker artisanaal biogebak. Gelieve dit te reserveren via 0494 32 69 01 of info@hetzonnelicht.be)

Wees er tijdig bij. Vorige voorstellingen waren volgeboekt!

Kan je er niet bij zijn en wil je de film wel graag bekijken?
Dan kan je de DVD
hier bestellen.
 Ontdek ook andere activiteiten op de agenda van Juvenesco en vzw YOU:

 
 

Een uitstaptip: Energetische Dag in Oostende, zondag 29 maart

Een lentedag aan zee combineren met een bezoek aan een leerrijk evenement. Dat kan op 29 maart, want dan vindt de Energetische Dag plaats in het Kursaal te Oostende.

  • Boeiende sprekers - waaronder Ingeborg (ons nog bekend van haar mediacarrière), 
  • 'Het meisje en de eenhoorn' met live-zang en fragmenten uit de CD van Els Cuypers, de zangeres die onze Circles of Sound begeleidt.
  • Informatie- en verkoopsstanden van Juvenesco en vzw YOU. Ook onze collega's met tachyonenergie en tientallen andere mensen die sinds vele jaren geboeid zijn door de wereld van energie, staan er voor jullie klaar met interessante informatie.
  • Hier vind je het totale programma.

 

Op de Juvenesco stand kan je er terecht om de NadaChair te testen. Een ergonomische rugband die ervoor zorgt dat de energie vlot stroomt tijdens elke zithouding - zowel voor kantoorwerk als voor meditatie. De NadaChair is uitgevoerd in Hennep, een ecologisch en sterk materiaal.Tijdens de Energetische Dag geniet je ook van 6 euro korting op de NadaChair (49 euro ipv 55 euro).

Je kan ook op onze stand terecht voor een babbel over de YOU en YOUNICITY projecten, het jaartraject DuurzaamLeven, de Circle of Sound en andere activiteiten op onze agenda.

Maak er een fijne dag van aan zee!


Hartegroet,

Greet Luypaert

www.juvenesco.be

 

Werd deze nieuwsbrief jou doorgestuurd via INI-mail of via vrienden en blijf je graag op de hoogte van boeiende informatie, films en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Jouw adres wordt strikt vertrouwelijk behandeld en je kan je op elk moment uitschrijven.

 

 
       

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy