ZENSITIVE. Spirituele reizen in Frankrijk

Zensitive (Kermt, B)

25/03/2009

 

Al onze spirituele reizen zijn er om jezelf te kunnen herbronnen via de workshops, maar ook door telkens 1 dagdeel te kunnen genieten van de faciliteiten die het domein biedt. Je kan er wandelen in de natuur, of niets doen, of gebruik maken van de sauna, zwembad, ir-cabine, hot tub, regendouches, zitten bij het open vuur. Om via deze weg het programma nog dieper op je laten in te werken en de ontspanning te kunnen gebruiken om inzicht te vergemakkelijken. Al deze mogelijkheden zijn in de prijs inbegrepen.  
Voor meer info kan je klikken op www.zensitive.be en je komt rechtstreeks op de site.
 
Van zaterdag 2 mei (vanaf 17u) tot zaterdag 9 mei (vertrek 12u)
   
 
   
Gedurende een hele week gaan we samen leren en ervaren wat klanken met je kunnen doen en wat je met klanken voor anderen kan betekenen. Het is een uitnodiging om voorbij je barrière, je remming te gaan en jezelf te laten "klinken" zoals je werkelijk bent. Ervaar transformatie, bevrijding en welzijn door je eigen klank, door je stem, door klankschalen, gongs, trommels of andere instrumenten.
 
 
Van zaterdag 16 mei (vanaf 17u) tot zaterdag 23 mei (vertrek 12u)
   
   
Terugkeren naar de essentie van wie we zijn, de natuur benutten en dankbaar gebruik maken van wat zij ons biedt. Haar goddelijke krachten ontdekken, haar mooie geheimen ontsluieren... Tijdens de reis design voor jezelf zal je meer kennis krijgen over: voeding, gelaat en lichaam, crèmes, massage olie, kruiden...
 
 
Van zaterdag 30 mei (vanaf 17u) tot zaterdag 6 juni (vertrek 12u)
   
   
Een reis om ons lichaam en onze geest in harmonie te brengen door zen- zijn, zuivere voeding en zon in ons hart. Het is volledig praktijk gericht, zodat je met je ervaring verder zelf aan de slag kan.
 
 
Van zaterdag 4 juli (vanaf 17u) tot zaterdag 11 juli (vertrek 12u)
   
 
   
Evenwicht tussen lichaam en geest is belangrijk in ons zijn. Een evenwichtig mens is dynamisch, heeft veel energie en kan goed met emoties en mensen omgaan. Hatha yoga werkt in op het lichaam en de geest. Door afwisseling van mentale en fysieke oefeningen brengt men rust in de geest en soepelheid in het lichaam. De ademhaling is het instrument dat we gebruiken om onze resultaten te verbeteren.
 
 
   
   
Wanneer je interesse hebt in onze locatie en hier iets wil doen met je eigen kennis en capaciteiten kan je contact opnemen met ons.
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy