Beyond Seminar: vier niveaus in vier dagen

Angelina Philips (Kranenburg, D)

27/03/2009

 
   
 Beyond Seminar: vier niveaus in vier dagen
 
Van 8 t/m 11 mei in het Zalencomplex – Rest. Nia Domo, 5427 AB Boekel, NL
En 12 mei geeft Channie een lezing!
 
Wat is de Beyond?
De oorsprong van alles en iedereen is een realiteit met verschillende niveaus, die tot nu toe verborgen is geweest voor mensen, Buitenaardsen, Engelen en Lichtwezens die op planeten leven, die in Galaxies passen, die weer in het universum passen en de universa die weer in iets passen wat nog groter is en wat we de Gekleurde Creatie noemen. En wat nu als jij zou kunnen weten waar al die Gekleurde Creaties in passen? Dat is een plaatje van een Realiteit die wij Het Daarachter, The Beyond noemen.
 
Wij, Angelina en Ine, zijn erg blij dat wij dit unieke seminar van vier dagen mogen aankondigen, dat gegeven wordt door Channie Cha Centara. Zij is Hoofdlerares en Ambassadrice Universal White Time voor de Wereld en geeft internationaal vele verschillende cursussen, opleidingen en seminars. Zij zal dit geavanceerde Seminar in het Engels geven. Het is de tweede keer dat dit unieke spirituele evenement in Europa plaatsvindt, nu niet in Zweden maar in Nederland.
 
Vragen???
Wat is realiteit? Waar komt alles wat bestaat vandaan en waar gaat het allemaal naar toe? Hoe pas jij hierin? Wat is leven? Als het leven een spel is, wat zijn dan de regels? En wat is het doel? Wie zijn de spelers? Wie ben je nou toch eigelijk? En wie zou je zijn in andere werelden en andere plaatsen? Heb je één hogere zelf of heb je er meerdere. Wat is spiritualiteit? Wat is 200 miljoen jaren eerder gebeurd dan gepland was en wat voor effect heeft dit nu op je? Wat is jouw deel in dit alles? Wat is de kleinste en toch sterkste energie binnen in je? En hoe kun je het grote geheel zien? Kun jij je verbinden met energieën die ultiem zijn? Heeft Goddelijkheid niveaus? Waar zijn zij? Wat is Goddelijkheid? Hoe kun je meer weten? Hoe kun je groeien, expanderen in een zo kort mogelijke tijd? Wat is tijd? Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Wat voor opleiding is dit? Wat kan het voor je doen? Kun jij een verschil maken? Wie ben je werkelijk? Wat is er werkelijk aan de hand?
 
Alles en iedereen heeft een begin. Alles en iedereen heeft een oorsprong en komt Ergens vandaan. We hebben allemaal al gehoord en gesproken over Het Grotere Plaatje, The Bigger Picture; een landschap van een Realiteit dat net een Grote Puzzel is met veel kleinere stukjes die erin passen. De mensen praten over het vinden van Het Grotere Plaatje van het Leven, The Bigger Picture of Life, wat impliceert dat je een totaal ander perspectief hebt als wanneer je inzoomt op het “kleinere plaatje”. Met een Grotere en Wijdere visie van de Realiteit, worden dingen die verborgen waren zichtbaar. De verbindingen tussen Alles worden duidelijk.
Het is alsof je naar een landschap kijkt terwijl je op een heuvel staat of je kijkt naar een landschap door het raampje van een vliegtuig. Wat als het een ruimteschip zou zijn? Het verschil zou groot en kompleet zijn. Er zou zoveel meer te zien zijn. De kijker zou kunnen zien hoe steden in provincies passen, hoe de provincies in landen passen, landen die weer in continenten passen en deze laatste in een planeet. Je visie op het leven en de existentie wordt groter en wijder hoe Hoger je gaat.
 
Nu is het mogelijk dat je hoger kunt worden opgetild in je Spiritualiteit, zodat je Het Grootste Plaatje kunt zien, waar Alles dat Existeert vandaan komt. Jij kunt je nu bewust worden van een Reusachtige Realiteit die allang bestond, voordat er mensen op planeten leefden in welke creatie dan ook. Er een grens, een barrière die bestaat en die deze Reusachtige Realiteit altijd voor iedereen, in elke wereld of dimensie ook, verborgen heeft gehouden, tot nu toe. Zou jij die grens willen overschrijden? De Realiteit van Het Daarachter, The Beyond, is een plaats die De Hoogste Waarheid en Het Heiligste van de Goddelijke Energie heeft.  We noemen het ook wel De Heilige Goddelijke Structuur van het Leven of The Holy Divine Structure of Life.Deze naam past omdat het verteld over de structuur, hoe Goddelijkheid begon, hoe het zichzelf vormde, voordat wat er nu bestaat gevormd was. Alles en Iedereen zijn een deel van de Beyond met zijn innerlijke Essentie. Dit seminaar verbindt ons met deze Essentie in onszelf en opent ons om vanaf dit niveau te leren uitstekken naar het Hoogste van Al dat Is.
 
Als iemand Het Daarachter begint te bestuderen, zal deze, naar mate de weg vordert, onomkeerbaar veranderen. Misschien denk je te weten wie en wat je bent. Maar als er nu eens veel meer hoort, bij je Ultieme Zelf, dan wat jij je ooit gerealiseerd hebt?
 
Deze educatie zal je geest openen en je realiteit veranderen die dichter bij de Ware Realiteit staat. Hoe kunnen wij dat nu zo zeker zeggen? Wel, met een open geest komt een open hart. Met een open hart wordt er een open mogelijkheid voor verandering geschapen. Een hart dat zich uitstrekt, geeft de geest “mind”, de gelegenheid zich nog meer te openen. Als iets Echt Waar is dan zal het je in je hart, geest, ziel en spirit beroeren… en zelfs meer dan dat! Je weet en voelt vanbinnen uit dat dit het Thuis is waar je altijd, bewust of onbewust, naar zoekt!
 
Pure Goddelijkheid
The Beyond is pure Goddelijkheid achter alle religies en andere spirituele leringen. Het vertelt over het “Ervoor”… Ervoor, dat wil zeggen voor onze creatie, ons universum was gevormd en gestart. Voor God zoals wij het zien. In een tijd waar alles dat er was, Goddelijke Energie was in een Hogere Vorm en een Hogere Plaats.
 
De Spirituele Groei van ons Hogere Zelf
Normaal spreken we over het hebben van een Hoger Zelf en onze spirituele groei gaat over het bereiken van dat niveau. Wij gaan nu verder, beyond that en van daar uit kunnen we ons Hogere Zelf een Begrijpen, an Understanding, leren dat het zelf niet zou kunnen bereiken. Het Daarachter is maar gedeeltelijk te begrijpen en te bereiken vanuit deze werkelijkheid, maar niet vanuit de plaats waar je Hogere Zelf is. Dit wil zeggen dat je Hogere Zelf dit Weten zal begroeten en het met open armen zal ontvangen. Je Hoger Zelf zal je nu misschien antwoorden en die link openen die je van het begin af aan van je Spirituele Zijn wilde. Soms moet Weten vanuit het laagste niveau geleerd worden, om de mogelijkheid te creëren het Hoogste te bereiken. Dit omdat de hoogste niveaus gestopt zijn met zoeken naar meer omdat zij zo tevreden zijn in hun perfecte harmonieuze omgeving, terwijl wij als mensen blijven zoeken naar meer.
 
Vele mensen hebben een overweldigend gevoel voor het Weten en Informatie in deze klassen. Sommige mensen in de wereld hebben Het Daarachter aangeraakt met hun meditaties en channelings et cetera. Maar er is geen enkele gedetailleerde informatie dat het volle spectrum en de diepte van dit Seminaar draagt en zelfs kaarten en tekeningen van The Beyond heeft. Dit is de eerste keer dat deze informatie zo op deze wijze gepresenteerd wordt op de Aarde. De auteur van dit Weten is Channie Cha Centara die dit Weten gekregen heeft door haar unieke wijze van leven.
 
Channie Cha Centara
Channie is Hoofdlerares Universal White Time Healing (UWTH) Zweden en Ambassadrice UWTH voor de Wereld en geeft vele en verschillende cursussen. Ze werkt met haar vele vermogens op veel niveaus om het evolutieproces van onze Aarde naar de Nieuwe Aarde te ondersteunen. Ze is een liaison, een brug, een stem en een intermediair tussen de verschillende dimensies. Haar gaven en kennis zijn instrumenten om ons bewustzijn te verhogen naar een hogere Niveau.
Channie is op vijfjarige leeftijd in contact gekomen met fysieke wezens van andere planeten. Sindsdien heeft zij elke dag contact met hen. Channie werkt met Buitenaardsen behorende tot het Licht, Engelen en andere Licht Wezens. Ze vertelt, altijd vanuit haar eigen ervaring, dat al deze Wezens samenwerken in harmonie. Eén aspect van haar missie samen met hen is om deze aarde te helpen in haar spirituele evolutie welke een effect zal hebben voor ons hele Universum. Door de jaren heen is Channie onderwezen in Buitenaardse Wetenschappen waaronder techniek, scheikunde, geometrie, Universal White Time Healing, verschillende talen, etc. Ze spreekt meer dan 36 talen van verschillende planeten. Zij is auteur van twee boeken: Het Buitenaards Dagboek en Het Engelen Dagboek.
   
Meer informatie over Channie vind je op de onderstaande link
 
 
 
Dus: van 8 t/m 11 mei in het Zalencomplex – Restaurant Nia Domo
5427 AB Boekel, ten oosten van Eindhoven
 
 
Iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt kan meedoen.
Je hoeft hiervoor géén cursus Universal White Time Healing te hebben gevolgd!
 
Iedere deelnemer van deze vierdaagse krijgt een memory stick met alle informatie erop van de verschillende niveaus. Er staan 587 pagina’s met tekst op, 26 kaarten en tekeningen, symbolen, 5 band transcripties en vele meditaties. Van het hele seminar zal een professionele audio-opname worden gemaakt en elke student zal hiervan een kopie ontvangen.
 
Kosten seminar: 1250 euro.
                                                                      
Je kunt je aanmelden voor de Brunch / saladebar die door Nia Domo zal worden verzorgd en ongeveer 15 euro per dag gaat kosten.
Ben je geïnteresseerd, laat het ons dan alstublieft zo snel mogelijk weten. Als je vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen.
Er is een beperkt aantal plaatsen mede door de redenen dat zich studenten van het vorige Beyond Seminar in Zweden weer aanmelden.
 
We kunnen je, indien nodig, een routebeschrijving sturen en advies geven over eventuele overnachtingen in Hotel of een Bed and breakfast.
 
Dinsdag 12 mei geeft Channie een lezing in dit zelfde zalencomplex
van 13.30 tot 18.00 uur.
15 euro per persoon.
 

Channie Centara Cha

   
Met een Warme White Time Groet van Angelina en Ine.
 
Aanmelden bij:
   
Voor Nederlanders Voor Belgen, Duitsers en Fransen
   
Hoofdleraar UWTH van Nederland: Hoofdleraar UWTH van Duitsland:
Ine Suiker Angelina Philips
ine@aardeschool.nl angel@goldenmovements.com
www.aardeschool.nl  www.goldenmovements.com
Tel:          0492 321198 Tel:          +49 (0)2826 917428
Mobiel:    06 522681795 Mobiel:    +49 (0)151 50425247
 
   
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy