Hridaya. Leven vanuit het Hart, Licht-Weekend

Nadja Claes (Sint-Joris-Winge, B)

01/05/2009

 

 
 
 
          Leven vanuit het Hart
 
Licht-Weekend met Klaas en Agnes Bos op 9-10 mei 2009
De originaliteit van de benadering van Klaas en Agnes Bos ligt in de manier van werken en van kijken. Het gaat niet om therapeutisch werk (hoewel er zeker wel aandacht zal zijn voor energetisch werk) maar om open te zijn voor de genade. De uitnodiging in dit weekend is om onze aandacht enkel te richten op onze werkelijke natuur; het Licht, zodat het Licht alle obstakels kan omzetten in de realisatie van onze perfectie.
Het programma voor deze bijeenkomst is heel rijk en ontplooit zich volgens de inspiratie van elk moment. Dit omvat bv. licht- en helingsessies, geleide meditaties in de energie van de Meesters van Ascensie, communicaties met de lichtwereld, uitwisseling van ervaringen in groep, sessies met de Zetel van Ascensioneel Licht, momenten in de natuur...
Uur: Zaterdag en zondag, van 9.30 tot 18.00 uur
Prijs: 110 EUR
Plaats: Wingerstraat 23, 3390 Sint Joris Winge
Info en inschrijvingen: www.hridaya.be en info@hridaya.be en 016/471059
 
Individuele consultaties met Agnes Bos op 7-8 mei 2009
Dit zijn energetische sessies die begeleid worden door genezende engelen en lichtwezens. Er ontstaat heling op het niveau van het lichaam, de geest en de emoties, verricht door goddelijke genade. De genade is de stroom van het Zijn, open voor zijn eigen kracht. De ervaring is er één van grote intimiteit tussen de persoon en zijn eigen Zijn. Een sessie zorgt voor :
  • Het schoonmaken van de aura en het energetische veld
  • Het omzetten van erfelijke herinneringen
  • Het oplossen van karmische banden
  • Het naar de oorzaak gaan van fysieke of emotionele problemen en deze oplossen
  • Spirituele begeleiding
Uur: 7 en 8 mei, op afspraak
Prijs: 50 EUR
Plaats: Wingerstraat 23, 3390 Sint Joris Winge
Info: www.hridaya.be en info@hridaya.be en 016/471059
   
  Sessies met de Zetel van Ascensioneel Licht
De Zetel van Ascensioneel Licht is een prachtige gift van de Geascensioneerde Meesters om de mensheid te helpen op haar pad. 
De vorm en de structuur van de Zetel is direct geïnspireerd door een groep van Geascensioneerde Meesters die “Bewakers van de Vlam” heten. Eens de Zetel gemaakt was, werd hij geïnitieerd om te functioneren als Zetel van het Licht.
Parallel hiermee, bieden de Bewakers van de Vlam en andere Geascensioneerde Meesters een begeleiding aan diegenen die wensen te leven vanuit de Eenheid en dit wensen te integreren met alle aspecten van hun bestaan.
Een sessie met de Zetel van Ascensioneel Licht brengt diepe transformaties teweeg. die in de dagen en weken daarna verder geïntegreerd worden.
Ieder kiest zelf zijn of haar intentie voor een sessie. Deze intentie kan op verschillende niveaus geformuleerd worden: het scheppen van een fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel evenwicht, het oplossen van disharmonie, of het ontvangen van spirituele begeleiding. Wat ook de intentie is, een sessie op de Zetel revitaliseert alle aspecten van het lichaam en de meer subtiele lichamen, biedt een zeer concrete begeleiding vanuit het octaaf van licht en bevordert de cellulaire versnelling, zodat het lichaam de herinnering terugvindt van Licht te Zijn.
Uur: op afspraak
Prijs: 85 EUR
Plaats: Wingerstraat 23, 3390 Sint Joris Winge
Info: www.hridaya.be en info@hridaya.be en 016/471059
 
Harmonisatiedag op 14/06/2009
Vanuit ons enthousiasme over de Zetel van Ascensioneel Licht en onze inspiratie door Eenheid en Licht bieden we regelmatig harmonisatiedagen aan.
Tijdens een harmonisatiedag vertoeven we in een oase van rust en harmonie.
Geleide meditaties en lezingen brengen ons naar een ander energieniveau en openen het hart.  We gebruiken de instrumenten van ascensie voor het zuiveren van de aura en voor het loslaten van oude herinneringen.
We lezen teksten over ascensie en verlichting. Er zijn eenvoudige oefeningen om te aarden. Er zal ook aandacht gaan naar het Zijn en liefde voor het Zijn. Indien het weer het toelaat, zullen we een wandeling maken in de rustige en prachtige omgeving.
Centraal in deze dag staat de persoonlijke sessie met de Zetel van Ascensioneel Licht voor elke deelnemer. Alle sessies vinden plaats in een atmosfeer van rust, zachtheid en contact met de natuur.
Geïnteresseerden zijn ook welkom om aan de dag deel te nemen zonder te kiezen voor een sessie met de Zetel van Ascensioneel Licht.
Harmonisatiedagen vinden maandelijks plaats. Contacteer ons voor de data.
Uur: Van 10.30 tot 16.30 uur
Prijs: 20 EUR (zonder de sessie op de zetel van licht)
Prijs: 75 EUR (met een sessie op de zetel van licht)
Plaats: Wingerstraat 23, 3390 Sint Joris Winge
Info: www.hridaya.be en info@hridaya.be en 016/471059
   

 

   

Hridaya
B-3390 Sint-Joris-Winge
016-47 10 59
info@hridaya.be
www.hridaya.be

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy