Het meinummer van Agenda Plus is klaar

Uitgeverij ACCORDIA bvba / AGENDA Plus (Gent, B)

03/05/2009


Mediakit

Het meinummer van Agenda Plus is klaar. Vanaf deze week is het beschikbaar op meer dan 600 verdeelpunten in Vlaanderen en Brussel. Dit zeggen we niet zomaar; de volledige lijst kan je downloaden van de website www.agendaplus.be/alles. Een pdf-versie van het meinummer vind je hiernaast.

Agenda Plus zal in juli niet verschijnen. Dit betekent dat de activiteiten in het zomernummer van Agenda Plus lopen van 10 juni tot 9 september. Het biedt organisatoren de mogelijkheid om tijdig te communiceren over lezingen en workshops in de zomermaanden. Activiteiten voor het zomernummer kan je gratis doorgeven via het formulier op www.agendaplus.be/activiteiten t.e.m. 15 mei.


Gratis logo bij uw activiteiten
Organisatoren van activiteiten kunnen bijbetalen voor een achtergrondkleur om de activiteit er te doen uitspringen. Dit kost 30 euro + btw. Iedereen die voor het zomernummer bijbetaalt voor een achtergrondkleur, mag gratis een logo van 1 cm plaatsen. Uit reacties van adverteerders en lezers blijkt zo'n logo een grote impact te hebben.

Gratis pavé voor adverteerders
Adverteerders (vanaf 1/8 pagina) mogen in het zomernummer van Agenda Plus gratis een pavé van 2 cm plaatsen in de activiteitenagenda of bij de zoekertjes. Doordat je op deze manier meermaals aanwezig bent in Agenda Plus, versterkt dit je boodschap.

U zoekt personeel? Plaats een zoekertje!
We willen duidelijk maken dat Agenda Plus het ideale kanaal is voor winkels en organisaties die personeel zoeken met een Plus. Vandaar dat we in het juninummer extra voordelige voorwaarden aanbieden voor zoekertjes van het type Vacature. Neem contact op, mocht je interesse hebben.

Of een advertentie?
Heb je een product dat goed is voor mens en milieu of wil je iets aanbieden met een duidelijk «Plusgehalte», maar krijg je het niet tot bij je doelpubliek? Plaats een advertentie in Agenda Plus en bereik duizenden lezers in heel Vlaanderen en Brussel (en indien gewenst, ook in Wallonië). Onze publiciteitsverantwoordelijken Patrick en Linda staan je graag met raad en daad bij om tot een optimale samenwerking te komen. Patrick is bereikbaar via patrick@agendaplus.be of telefonisch op 0474 99 70 85. Linda is bereikbaar via linda@agendaplus.be of telefonisch op 0473 92 34 66. je kan hen geheel vrijblijvend contacteren als je concrete interesse hebt om te adverteren.
Er gebeuren zoveel prachtige dingen in Vlaanderen en Brussel en we zijn blij dat we organisatoren kunnen steunen door een communicatiekanaal aan te bieden. Bedankt aan iedereen die activiteiten organiseert en ze aan ons doorstuurt!

Hartelijke groeten,

Yves Nevelsteen
namens het hele Agenda Plus-team

 

 

 

 

Uitgeverij ACCORDIA - AGENDA Plus
Maaltebruggestraat 156A - B-9000 GENT
Telefoon: 09 330 84 30 - Fax: 070 41 45 39
E-mail: contact@agendaplus.be

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy