Septembernummer Agenda Plus

Uitgeverij ACCORDIA bvba / AGENDA Plus (Gent, B)

03/08/2009

De cover van het septembernummer van AGENDA Plus hebben we al gekozen. Aan de rest wordt nog hard gewerkt :-) Ook jij kan deel uitmaken van dit nummer; de deadline is 10 augustus. Ziehier een overzicht van de mogelijkheden.

Activiteiten
Organisatoren van activiteiten kunnen volledig gratis tot 4 activiteiten per maand aankondigen. Info:
www.agendaplus.be/activiteiten

Zoekertjes
Heb je een ruimte te huur, zoek je personeel of wens je iets op een efficiënte en goedkope manier aan te kondigen? Plaats een zoekertje in AGENDA Plus, je zal merken dat het werkt. Info:
www.agendaplus.be/zoekertjes

Advertenties
Heb je een product dat goed is voor mens en milieu of wil je iets aanbieden met een duidelijk «Plusgehalte», maar krijg je het niet tot bij je doelpubliek? Plaats een advertentie in AGENDA Plus en bereik duizenden lezers in heel Vlaanderen en Brussel (en indien gewenst, ook in Wallonië). Onze publiciteitsverantwoordelijken Patrick (0474 99 70 85) en Linda (0473 92 34 66) staan je graag met raad en daad bij om tot een optimale samenwerking te komen.

Verdeelpunten
Spreekt het je aan om je klanten, cursisten, patiënten of cliënten een boeiend gratis maandblad aan te bieden? Word gratis verdeelpunt van AGENDA Plus, zodat mensen het magazine vrij kunnen meenemen als ze bij jou komen. AGENDA Plus wordt graag meegenomen omwille van de nuttige informatie en het handige formaat. Het is een cadeau dat jij hen elke maand opnieuw schenkt.

AGENDA Plus bij je thuis ontvangen
Misschien ben je inmiddels een trouwe lezer van AGENDA Plus en zou je liever het magazine rechtstreeks bij je thuis ontvangen? Neem dan een abonnement: voor slechts 18 euro krijg je een jaar lang, elke maand (behalve in januari en augustus) AGENDA Plus in je brievenbus.

Meer informatie over onze diensten en producten vind je op de website www.agendaplus.be/alles

Hartelijke groeten,

Yves Nevelsteen
namens het hele Agenda Plus-team

Uitgeverij ACCORDIA - AGENDA Plus
Maaltebruggestraat 156A - B-9000 GENT
Telefoon: 09 330 84 30 - Fax: 070 41 45 39
E-mail:
contact@agendaplus.be

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy