Hridaya. Activiteiten vanuit en voor het hart

Nadja Claes (Sint-Joris-Winge, B)

20/08/2009

 

ACTIVITEITEN VANUIT EN VOOR HET HART
We zijn heel blij om de activiteiten voor het najaar van 2009 aan te kondigen.
De link naar alle praktische info vind je onderaan de pagina.
   

Lichtnamiddagen
op 20/09/09 en 31/10/09

Op deze namiddagen herbronnen we in Licht, onze werkelijke natuur. Belangrijk hierbij is de uitnodiging om onze aandacht, wat de uiterlijke omstandigheden ook zijn, te laten gaan naar het Licht en de Liefde. Zodat het licht ons harmonie, gezondheid, liefde en overvloed kan brengen. Een lichtnamiddag vindt plaats in een oase van rust en harmonie.
We doen ademhalingsoefeningen die ons helpen om in het hier en nu te zijn.
Het gebruik van de instrumenten van Licht helpt ons om ontvankelijk te zijn voor het Licht en zuivert onze aura. We lezen teksten over Licht en harmonie.
We bieden oefeningen aan om te aarden en mediteren samen.
Alle oefeningen gebeuren in een sfeer van stilte, zachtheid en blijheid.
Uur: Van 14u tot 17u
Prijs: vrijwillige bijdrage

 

De Zetel van Ascensioneel Licht
   
De zetel van Ascensioneel Licht functioneert als een brug tussen onze dimensie en de lichtwereld. Het is een open poort naar de hemel en naar onze broers en zussen van licht die ons omringen en begeleiden. Door zijn ontwerp verhoogt de zetel het bewustzijn en het licht in de cellen van het lichaam. Op die manier kunnen blokkades oplossen die ons ervan weerhouden onze goddelijke, innerlijke aard te leven.
Elke sessie met de Zetel van Ascensioneel Licht brengt diepe transformaties teweeg die in de dagen en weken daarna verder geïntegreerd worden. Een sessie duurt ongeveer een uur. Ieder formuleert zelf een intentie (fysieke gezondheid, verbeterde relaties, emotionele rust, verlichting, ascensie, inspiratie,..). Na een voorbehandeling, neemt de persoon plaats op de zetel. De sessie wordt gevolgd door een korte nabehandeling en een periode van rust.
Uur: op afspraak
Prijs: 85 EUR

Helende sessies met lichtinstrumenten

Bij de geboorte van de schepping is alles in harmonie. Alles is in evenwicht. Door de instrumenten van licht te gebruiken, wordt elke cel terug gebracht naar de herinnering van perfectie die er oorspronkelijk was. Er wordt een verbinding gemaakt tussen de oorsprong -de bron van alles die perfectie is- en het leven zoals we dat nu kennen. Deze lichtinstrumenten brengen de herinnering aan onze perfectie terug waardoor gezondheid, evenwicht, blijheid en harmonie concreet in ons leven terugkomen.
De instrumenten zijn geïnitieerd met de oorspronkelijke scheppingsenergie en zijn vervaardigd uit een speciaal soort glas, Borsilica glas. Zij bevorderen harmonie, vreugde, verfijnde waarneming, verhoogd bewustzijn, succes, overvloed en energie.
Ieder kiest zelf een intentie voor de behandeling. Bij de behandeling worden steeds alle basis Licht instrumenten gebruikt. Wat ook de intentie is, elke behandeling voedt en regenereert onze cellen en brengt harmonie.
Uur: op afspraak
Prijs: 40 EUR

 

Harmonisatiedagen
op 29/08/09, 11/10/09 en 15/11/09
   
Vanuit ons enthousiasme over de Zetel van Ascensioneel Licht en onze inspiratie door Eenheid en Licht bieden we regelmatig harmonisatiedagen aan.
Tijdens een harmonisatiedag vertoeven we in een oase van rust en harmonie.
Geleide meditaties en lezingen brengen ons naar een ander energieniveau en openen het hart. We gebruiken de instrumenten van ascensie voor het zuiveren van de aura en voor het loslaten van oude herinneringen.
We lezen teksten over ascensie en verlichting. Er zijn eenvoudige oefeningen om te aarden. Er zal ook aandacht gaan naar het Zijn en liefde voor het Zijn. Indien het weer het toelaat, zullen we een wandeling maken in de rustige en prachtige omgeving.
Centraal in deze dag staat de persoonlijke sessie met de Zetel van Ascensioneel Licht voor elke deelnemer. Alle sessies vinden plaats in een atmosfeer van rust, zachtheid en contact met de natuur.
Uur: Van 10.30 tot 16.30 uur
Prijs: 75 EUR (met een sessie op de zetel van licht)

 

 
Meditatieavonden
op dinsdagavond: 22/09/09, 27/10/09 en 01/12/09
   
Tijdens meditatie-avonden verbinden we ons bewust met onze werkelijke natuur. We doen een korte oefening om te aarden en verbinden ons nadien, via een geleide oefening, in stilte, met het licht.
Vanaf 20u30 maken we telefonisch contact met het Lichtcentrum van Eourres, in Frankrijk.
Uur: van 19u30 tot 21u30
Prijs: vrijwillige bijdrage
 
 
Individuele sessies
   
In deze sessies staat de Liefde centraal, zowel de uitgedrukte liefde als de liefde die de kern en de aard van ons wezen is. De bedoeling van elke sessie is ons terug te brengen naar ons hart en naar het Licht zodat het dagdagelijkse leven Licht en lichter wordt.
De sessies vinden plaats in een sfeer van rust, eenvoud, zachtheid en blijheid.
Deze sessies beantwoorden vooral aan de vraag naar een concrete aanvulling op de sessies
met de Zetel van Ascensioneel Licht en de sessies met de Lichtinstrumenten.
Indien nodig worden er ook oefeningen en hulpmiddelen aangereikt om de aura te zuiveren, herinneringen te wassen, contact te maken met lichtwezens, te aarden...
Uur: op afspraak
Prijs: 35 EUR

Alle activiteiten vinden plaats in Sint -Joris-Winge.

 Wij maken graag een afspraak en beantwoorden met plezier jullie vragen via:

016/471059

 

 
 
  
 
 
   
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy