Chi Neng Institute Belgium. Opgewarmd maar verfrist het najaar tegemoet

Chi Neng Institute Belgium (Edegem, B)

25/08/2009

 

 
Opgewarmd maar verfrist het najaar tegemoet...
 
Sommigen blikken zeker voldaan terug op de voorbije zomermaanden, anderen zijn misschien blij dat de vakantietijd voorbij is om terug te kunnen komen in hun normale doen. Hoe deze tijd ook is verlopen, het Chi Neng Instituut België staat weer klaar met een aanbod aan uiteenlopende Chi Neng® Qigong activiteiten, zowel voor beginners als voor gevorderden, gaande van lessenreeksen tot zeer specifieke workshops. Voor instructors in spe zijn er in het hele land nog oneindig veel mogelijkheden…
 
Chi Neng® Qigong is gebaseerd op de beginselen van de Traditionele Chinese Geneeskunde en van de klassieke vormen van Qigong. Mocht je nog niet vertrouwd zijn met Chi Neng® Qigong, een gemakkelijk te leren Chinese bewegingsvorm die gesteund is op een diepgaande filosofie en een grondige theorie, weet dan dat de jarenlange ondervinding inmiddels heeft aangetoond dat het beoefenen ervan volgende effecten kan hebben:
 
·     je gezondheid verbetert en je immuunsysteem versterkt
·     je gevoel van welbevinden en vitaliteit verhoogt
·     je geest en lichaam komen in balans waardoor je levensvreugde toeneemt
·     je wordt mentaal krachtiger en stressbestendiger
·     je krijgt spirituele inzichten
·     je relaties met je familie en omgeving verbeteren
·     je vindt innerlijke rust, zelfvertrouwen en harmonie
·     je innerlijke kracht neemt toe
·     je concentratievermogen wordt gestimuleerd waardoor je wilskracht optimaliseert
·    
 
Chi Neng® Qigong is dan ook niet zomaar een ‘zoveelste nieuwe methode’. Het onderscheidt zich van andere methoden, niet alleen door zijn eenvoud, zijn efficiëntie en zijn verscheidenheid in resultaten maar ook vooral doordat het tegelijkertijd lichaam en geest traint, wat ook een tijdswinst oplevert….
 
Vanaf september 2009 zijn er weer heel wat mogelijkheden om Chi Neng® Qigong te leren kennen en regelmatig in groep te oefenen. Hierbij het nieuwe programma voor het najaar 2009.
   
• Zoals gewoonlijk beginnen we het seizoen met infosessies op 16 en 17 september 2009 respectievelijk in Wilrijk en Schoten.
• De lessenreeksen in Edegem, Wilrijk, Hove en Schoten hervatten vanaf 22 september 2009.
Eendaagse workshops voor beginners worden georganiseerd op 27 september 2009 in Geel (Larum) en op 18 oktober 2009 in Bekegem.
• Voor een Eendaagse verdiepingsworkshop kan je terecht in het Huis van Adinda in Waasmunster op zondag 6 december 2009.
• Wil je je echt verdiepen in de materie dan kan je op 21 en 22 november 2009 terecht op de workshop ‘Essentie van Chi Neng® Qigong’ in Geel (Larum).
• Tijdens Driedaagse workshops van Chi Neng® Qigong word je pas echt ondergedompeld in de energie. Voor sommigen kan zulk weekend de aanzet geven tot een instructoropleiding. Deze workshops worden gegeven in ‘het leerhof’ in Parike.
 
Al deze activiteiten worden georganiseerd en gegeven door Tilla Van Opstal, hoofddocent van het Chi Neng Institute Belgium. Voor meer informatie over uren en locaties kan je terecht op de website www.chineng.be.

Je kan ook op andere locaties terecht bij instructors gecertificeerd door het Chi Neng Institute, o.a. in Brussel, Essen, Gent, Hoogstraten, Parike(Brakel), Waasmunster... De informatie hierover kunnen de instructors je zelf bezorgen. Hun gegevens vind je op de website www.chineng.be onder de rubriek instructors.
 
   
Neem de tijd om ‘gezondgericht’ te bewegen,
het vermijdt de tijd om ziek te zijn.
 
 
Tilla Van Opstal
Chi Neng Institute Belgium
www.chineng.be of belgium@chineng.eu
03-288 45 08 - gsm 0476-37 27 55

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy