Soul Revival. Training "Heler worden"

Soul Revival (Afsnee, B)

06/09/2009

 

 


Training "Heler worden"

De titel van de training heeft een dubbele betekenis die in de training tot uiting komt:
1. je wordt meer heel;
2. je kan anderen helpen heel te worden.

 

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is voor iedereen die tot de kern wil doordringen, zonder alle mogelijke versluieringen. Je richt je direct tot de kern van de zaak. Je voelt waar het mis is en je herstelt dit. Voor jezelf, of voor een ander, zonder er over te hoeven praten.
Mensen met een hoge gevoeligheid hebben veel baat bij deze training om duidelijk de grenzen van jezelf te ontdekken en bewaken. Vaak zijn dit mensen die geregeld "even niets" aan hun hoofd willen hebben en niemand willen zien, maar wel even alleen tot rust komen.
Mensen met matige gevoeligheid, hebben baat omdat ze nu toch toegang kunnen krijgen tot hun diepere kern. Vaak hebben deze mensen de overlevingstactiek gevolgd van afschermen van de wereld. En dus ook van het echt gelukkige gevoel dat iemand kan hebben.

 

Waarom energiewerk en wat is het eigenlijk?

Energiewerk is het enige dat we altijd doen, de hele dag. Alleen we zijn ons er niet bewust van. We geven ons de hele dag allerlei opdrachten in gedachten of uitgesproken woorden. En zoals The Secret vertelt, is dat een vorm van energie. Ook energie van anderen voelen we de hele dag, soms nemen we wat over en krijgen hoofdpijn of iets anders. Soms nemen we een beetje van een ander en voelen ons enorm goed zonder te weten waarom. Wat we u leren is hier meer bewust mee om te gaan voor uzelf en uw omgeving.

 

Wat komt er aan bod in de training?

Tijdens een kennismakingsdag krijg je het eerste inzicht in wat je allemaal kunt bereiken. We praten niet veel, ervaren des te meer. Je kan uren babbelen over energie en dan is er niets gebeurd. Je kan 10 minuten ervaren en de wereld ligt voor je open.
De basistraining geeft je ervaring:
· om jezelf beter te beschermen tegen ongewenste energie van anderen
· om jezelf te helen
· om beter in contact te staan met je intuitie en je innerlijke leiding
De vervolgtraining gaat dieper in op het bovenstaande en geeft je ook ervaring:
· om anderen te helen/ bij te staan in de genezing
· om energie verschillen te voelen en te ervaren en weten wat je er mee kan doen (bv aarding, connectie,…)
· om energie vormen te zien, te horen, te voelen

 

Wat kost het, en waar en wanneer gaat het door?

Je betaalt per keer € 75 voor een dag of kennismaking, dit is inclusief alles (lunch, koffie/ thee, versnapering, zaalhuur...). Of je betaalt in één keer € 350 (voor de beginners) of € 700 voor de gevorderden. De trainer is Mark van de Goor en alle trainingen zijn in het Nederlands.
U kunt de lessen volgen in Scheveningen (NL), regio Den Bosch (NL), omgeving Gent (B) en regio Brussel (B).
Lesdagen: (de eerste datum is tevens kennismaking)
Beginners 4; Scheveningen: 12 sept, 7 nov 2009 & 6 feb, 10 april, 5 juni 2010 (Meld je
hier aan)
Beginners 5; Scheveningen: 10 okt, 12 dec 2009 & 6 mrt, 8 mei, 3 juli 2010 (Meld je
hier aan)
Beginners 6; Gent-omgeving: 11 sept, 6 nov 2009 & 5 feb, 9 april, 4 juni 2010 (Meld je
hier aan)
Beginners 7; Brussel-omgeving (Sint-Joris-Winge): 9 okt, 11 dec 2009 & 5 mrt, 7 mei, 2 juli 2010 (Meld je
hier aan)
Gevorderden 1:
Scheveningen: 13 sept, 11 okt, 8 nov, 13 dec 2009 & 7 feb, 7 mrt, 11 april, 9 mei, 6 juni, 4 juli 2010 (Meld je
hier aan)
Nieuwe data voor Noord-Brabant worden bij voldoende deelnemers gepland. Meld je daarvoor aan bij
Mark.

 

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Voordat ik met de training begon ervoer ik "gevoeligheid" vooral als last. Inmiddels weet ik wel beter: energie is fun! Je kunt er mee spelen, je kunt erdoor leren, je kunt er mee helen. Ik heb de afgelopen maanden vooral mezelf opnieuw leren kennen en het was een prettige ontmoeting. Ik ervaar nu meer, ik zie meer. Het leven is er een stuk interessanter door geworden. -Angela-
Wat ik merk sinds ik de trainingen van Heler worden ben gaan volgen is, dat ik mijn hooggevoeligheid verder ben gaan ontwikkelen. En dan met name het stukje invoelen bij anderen. Ik kan steeds beter onderscheiden wat van mij is of de ander. Daardoor ben ik ook mijn hooggevoeligheid als een kracht gaan ervaren ipv een beperking. 
Heel bijzonder om te ervaren allemaal en soms ook ongelovelijk dat ik het kan! -Tamara-
Professioneel begeleid ik zowel groepen als individuen die op een kruispunt in hun loopbaan staan. Door mijn hooggevoeligheid, heb ik de neiging om hun spanningen en emoties mee naar huis te nemen. Ik wil het niet, maar het gebeurt toch. Hoe kan ik open staan voor een ander, en mezelf tegelijkertijd beschermen. Dat ben ik bij Mark zijn "Heler worden" training aan het leren. -Hilde-
Tijdens de training Heler Worden heb ik al diverse "eye openers" meegemaakt. Twee voorbeelden daarvan zijn het terughalen van je eigen energie bij anderen en het teruggeven van energie van anderen dat je met je hebt meegedragen. Wat een rust geeft dat! Het fijne aan de training is dat deze heel praktisch van aard is. Je doet de oefeningen en merkt direct resultaat. Zo is iets ongrijpbaars als "energie" een stuk concreter voor me geworden. -Lieke-
Sinds augustus ben ik hiermee bezig en ik merk dat ik veel makkelijker weet (voel) of iets van mij is of van de ander. Ik leer dus mijn eigen grenzen beter kennen. Ik had eerlijk gezegd van te voren niet gedacht dat ik hier weer een heel nieuwe wereld zou ontdekken: een wereld op energie niveau. En grenzen aangeven, dat doe je toch alleen in woorden?!?
Niet dus, ook op energetisch niveau kun je duidelijk je grenzen aangeven, dit leer je trouwens ook in de training.
De eerste dag leer je met name je eigen energie (her)kennen, waarna je met iemand gaat oefenen of je ook de energie van de ander kunt voelen. Na elke oefening praat je met elkaar over je ervaringen, welke inzichten je mogelijk hebt gekregen. Aan het begin van de dag starten we met een meditatie om helemaal in het nu te komen en zo sluiten we de dag ook af. -Maaike-

 

Ben je een coach? Of wil je zelf een training organiseren?

Aangezien ik geloof in deze nieuwe weg blijf ik op zoek naar mensen die het in zijn of haar regio willen organiseren. Concreet betekent dit dat je een groep van minimaal 10 personen bijeenbrengt, zorg draagt voor de locatie, de koffie, thee en lunch. Uiteraard staat daar een redelijke vergoeding tegenover plus zelf de cursus gratis volgen. Vaak zijn het mensen die zelf coachings aanbieden die het organiseren. Deelnemers kunnen dan buiten de training op diepgaande punten worden gecoacht. Ook bestaat de mogelijkheid om een versnelde cursus te organiseren. Dan werken we in één week door alle trainingsmateriaal op een intensieve en energiegevende manier. Je kan hiervoor contact opnemen met Mark.

 

Mark van de Goor

Na mijn universitaire opleidingen heb ik in het bedrijfsleven diverse technische en directie adviserende rollen vervuld. Na 10 jaar werd het duidelijk dat mijn levensvervulling daar niet te vinden was. Na enkele opleidingen in NLP bij Paul Liekens merkte ik dat het laten ontwikkelen van mensen me veel meer te bieden heeft. Ik ging me verdiepen in Ericksoniaanse hypnose, deze training heb ik bij het New York training institute gevolgd bij Anne Linden en Steven Goldstone. Om ook puur op energetisch niveau mensen te bereiken volgde ik Reiki en Sjamanisme. Uit alles blijkt dat we een enorme kracht hebben die we nu nog weinig aanboren. Dit enorme potentieel is de basis geworden van Soul Revival. Sinds januari 2006 ben ik ook in Belgie begonnen en heb vele coachings voor bedrijven en particulieren gedaan. Om mijn deel bij te dragen om het millieu te sparen, ben ik sinds juli 2008 gestart met coachings op afstand.
Titels: NLP Master, Ericksoniaanse Hypnose Master, Reiki Master, Universitair/ burgerlijk Ingenieur.
Verschillende mensen hebben Mark geinterviewd.
Lees meer...

   
Met vriendelijke groet,
Mark van de Goor
 
   
   
   

 

Mark van de Goor

 
     

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy