De Bosrank. Programma 2009-2010

De Bosrank (Herk-de-Stad, B)

05/09/2009

 

 

DE BOSRANK
Wellness-centrum voor de ziel
 
Programma 2009-2010
   
 
DE PROFESSIONELE OPLEIDING TOT BACHBLOESEMADVISEUR/ADVISEUSE

Voor iedereen die meer wil weten over de Bachbloesemtherapie en zijn toepassingen is deze opleiding aangewezen. Al diegenen die graag de Bachbloesemtherapie wil integreren in een bestaande praktijk krijgt bij ons een professionele opleiding die garant staat voor kennis, vaardigheid en kwaliteit.
Voordelen van onze opleiding:

* Professionele opleiding
* Gericht op de praktijk
* Begeleiding gedurende de ganse opleiding
* Exacte en adequate manier van werken met Bachbloesems
* Gunstige prijs
* Uitgebreid cursusboek
* Mogelijkheid tot inschrijving
                         in erkend Register van Bachbloesemadviseurs
 
Wenst u ook te werken met deze verbluffende resultaten (werken volgens bodily-type) volg dan de professionele opleiding tot Bachbloesemadviseur. De duurtijd van de cursus bedraagt 10 maanden.
Start op 8 september om 14 uur en 10 september om 20 uur.
 
 
WORKSHOP NETI YOGA

Neti Yoga geeft u meer inzicht in: Wie ben ik? Wat is het doel van mijn leven? Is er leven na de dood? Hoe kan ik gelukkig zijn? Hoe leer ik loslaten? Hoe overwin ik mijn angsten? En nog veel meer! Verander nu je leven, volg de Workshop Neti Yoga!
Data: 15, 16, 22 , 23 september om 20 uur.
Prijs: 75 Euro.

 
 
WORKSHOP G-JO DRUKPUNTEN TECHNIEK & TAT ®
 

G-JO is de eenvoudigste manier van acupressuur. In de workshop leer je de basis om op een eenvoudige manier je leven meer in harmonie te brengen.
TAT® is een gemakkelijke manier om innerlijke vrede, ontspanning, meer welzijn en energie te krijgen.
Leer deze eenvoudige technieken in de Workshop G-JO & TAT.
Data workshop: 6 en 8 oktober om 20 uur.
Prijs: 35 Euro.

 
   
CONSULTEN
 

Als gespreksconsulent luister ik naar uw verhaal. Probeer u meer inzicht te geven en uw eigen emoties beter te laten begrijpen. Hiervoor neem ik voldoende tijd, zodat u rustig en ontspannen kunt vertellen.
Praten over zaken die u bezig houden lucht op, geeft u er een andere kijk op en werkt verzachtend. Soms is ons denken en voelen danig in de war. Is het denken 'uit evenwicht' dan gaan we piekeren en kunnen moeilijk dingen loslaten. Is het voelen 'uit evenwicht' dan is het niet gemakkelijk om bepaalde negatieve emoties te veranderen.
Bachbloesems kunnen u hierbij helpen.
Maak een afspraak en ervaar zelf wat Bachbloesems voor u kunnen betekenen. Ik werk volgens de ORIGINELE dosering van Dr. Bach, waarbij rekening wordt gehouden met uw bodily-type (lichaamstype), dit is een volledig nieuwe werkwijze met Bachbloesems! Uit de ervaringen blijkt dat Bachbloesems op deze manier toegepast een effect hebben dat veel hoger en beter is dan de gebruikelijke manier van werken.
De resultaten zijn gewoonweg verbluffend te noemen. En telkens opnieuw bewijzen ze hun juistheid. Breng je gemoedstoestanden terug in evenwicht en voel je goed in je vel!

 
 
Plaats:
 
Kleine Hoolstraat 11              3540 Herk-de-Stad
Tel.: 013/ 55 41 57                 Fax: 013/ 33 83 40
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy