Spiritueel Weekend Antwerpen. 12 & 13 september

New Order of Druids (Borgerhout, B)

09/09/2009

 

 

SPIRITUEEL WEEKEND ANTWERPEN – EENHEID IN VERSCHEIDENHEID
   
 
Vandaag de dag groeit de nood aan spiritualiteit meer dan ooit, maar in Antwerpen bestaan er zoveel levensbeschouwelijke stromingen dat we door de bomen het bos niet meer kunnen zien.
 
Daarom organiseren wij het “Spiritueel Weekend” op 12 en 13 september in Berchem (Antwerpen). De toegang is volledig gratis voor alle bezoekers, en doorheen het ganse weekend worden er ook een reeks gratis voordrachten georganiseerd door de verschillende deelnemende stromingen. U zal er zo’n 15-tal levensbeschouwingen terugvinden, van Christendom en Joodse Gemeenschap tot Boeddhisme en Hindoeïsme, van Vrijzinnigen tot Paganisme en de Native Americans – voor elk wat wils!
 
Naast infostanden, voordrachten en gesprekken, organiseren wij op zondag 13 september om 11.30 uur ook een “Eenheidsviering” in de nabijgelegen Heilige Drievuldigheidskerk, waar vertegenwoordigers van verschillende levensbeschouwelijke stromingen actief zullen aan deelnemen – een uniek gegeven in de Benelux! Ook hier is iedereen welkom en vrije toegang.
 
Kom dus zeker op zaterdag 12 en/of zondag 13 september de spirituele sfeer opsnuiven, misschien kan u daar dan eindelijk eens die vraag stellen waarop u al zo lang een antwoord wou!
   
 
SPIRITUEEL WEEKEND ANTWERPEN - in samenwerking met Stad Antwerpen
 
WANNEER?
Zaterdag 12 september 2009 - van 10u tot 18u
Zondag 13 september 2009 - van 10u tot 18u
 
WAAR?
Zaal Paroza
Bacchuslaan 67 - 71
2600 Berchem
 
BEREIKBAARHEID
Met het openbaar vervoer:
* Tram 8 & 11 van Antwerpen Centrum
* Trein via Berchem Station
* Gemakkelijk bereikbaar met de auto
 
OVERZICHT ACTIVITEITEN EN DEELNEMENDE STREKKINGEN
Zie onze website: www.spiritueelweekend.be
 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy