KORTING voor Journey Intensive op 24-25/10/09

Annick Ottenburgs (Pellenberg, B)

11/09/2009

 

 
2,5 jaar geleden nam ik deel aan mijn eerste Journey Intensive Weekend (in Nederland). Toen zat ik emotioneel en op werkvlak in een put. Ondertussen ben ik dagelijks dankbaar voor hoe mijn leven nu stroomt en hoeveel cadeautjes er naar me toe komen. Het weekend is de start geweest van de meest diepgaande transformatie in mijn leven! Deze kans wil ik aan iedereen bieden.
 
Ik ben dan ook zeer blij dat mijn droom, The Journey bekender maken in België, nu een grote stap dichterbij komt. Op 24 en 25 oktober wordt in Antwerpen de eerste Journey Intensive georganiseerd! Onderaan deze mail vind je de officiële aankondiging.
 
Ik heb indertijd de 3 dagen ineens gevolgd: het Journey Intensive Weekend en de Advanced Skills workshop op maandag. Dat is echt een aanrader. Wat ik op maandag geleerd heb, gebruik ik nog in elke reis die ik met cliënten doe. Daarenboven wissel je tijdens de Advanced Skills Workshop nog eens een reis uit met een andere deelnemer, gebruik makend van de bijkomende krachtige vaardigheden die je geleerd hebt. Daardoor doe je dus voor jezelf 3 reizen op 3 dagen en kuis je al een heleboel op.
 
Wil je er meer over weten? Er zijn introductie avonden over The Journey:
·         24 september in Ternat
·         29 september in Sint-Truiden
·         1 oktober in Antwerpen
·         7 oktober in Leuven
 
Tijdens zo’n avond krijg je meer uitleg over The Journey en het weekend, doen we een korte oefening waardoor je kennismaakt met dit werk en ontvang je een kortingsbon (50 euro korting op de normale prijs voor het weekend plus gratis boek of CD tijdens het weekend zelf). Op www.journeytherapie.be vind je de preciese locaties en hoe je je hiervoor kan inschrijven (dat verloopt niet via mij). Daar kan je ook getuigenissen lezen over hoe anderen dit weekend ervaren hebben.
 
Als je niet naar zo’n avond kan komen en aan het weekend wil deelnemen, dan kan ik je via post een kortingsbon opsturen. Bezorg me je naam en postadres en hoeveel bonnen je wenst te ontvangen (voor het geval je samen met anderen gaat).
 
De dagen zijn intensief: van 9u tot zo’n 20u. Alle praktische info ontvang je na inschrijving. Als je een keer deelgenomen hebt aan een Journey Intensive kan je later opnieuw deelnemen (re-sitten) voor slechts 75 euro voor het hele weekend.
 
Inschrijven kan NIET via mij, wel online op www.thejourney.com of door te mailen naar belgie@thejourney.com met al je gegevens en of je alleen het weekend of ineens de 3 dagen wil volgen. Vermeld bij inschrijving steeds mijn naam, Annick Ottenburgs, om van je korting en cadeau te genieten!
 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op 24 oktober in Antwerpen voor de eerste Journey Intensive in België, of misschien al eerder op een introductie avond!
 
Als je liever individueel werkt, kan je mij rechtstreeks contacteren om een afspraak vast te leggen.
 
Ik ben dankbaar voor het doorsturen van deze mail naar andere geïnteresseerden.
 
Hartelijke groeten,
 
Annick Ottenburgs
Journeytherapeut
0474/87 51 29
 
 
 
The Journey - Your Life Transformed
 
The Journey
The Journey (in Nederland en België ook bekend als ‘De helende reis’) is hoogstaand transformerend en helend werk dat is geïntroduceerd door internationaal vermaard auteur, spreker en ‘mind-body healing’-expert Brandon Bays. Wereldwijd wordt het erkend als een uniek en krachtig instrument voor ontwaking en bevrijding van het menselijk potentieel. Het Journeywerk heeft tevens honderdduizenden geholpen zich te ontdoen van onder meer angst, stress, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, chronische boosheid of vermoeidheid, fysieke blokkades en ziektes, verslavingen, ongezond gedrag, misbruik gerelateerde problemen, relatieproblemen en werkgerelateerde problemen.
Met behulp van het Journeywerk hebben gewone mensen bijzondere resultaten behaald, ongeacht hun leeftijd, religie, culturele achtergrond of intelligentie. The Journey is praktisch, gebruiksvriendelijk en down-to-earth – en het brengt ware fysieke en emotionele verandering teweeg!
   
Komende Journey Intensives
ANTWERPEN, België
24 en 25 oktober
met Arnold Timmerman
MAARSSEN, Nederland
7 & 8 November
met Arnold Timmerman
 
 
 
Brandon Bays
Maak het verschil
“Dit is een uitnodiging om een verschil te maken in de wereld, en om jouw rol daarin te vervullen. Ware heling en blijvende verandering kan alleen vanuit jezelf beginnen. The Journey biedt je de mogelijkheden om een ECHT verschil te maken in jouw leven en dat van anderen. Ik hoop dat de informatie in dit bericht je inspireert tot actie over te gaan.” – Brandon Bays
Ben jij klaar voor The Journey?
Stel jezelf eens de vraag of:
  • Angst en stress je parten spelen.
  • Je je voelt alsof je vastzit en weet dat er meer uit het leven te halen valt.
  • Je te kampen hebt met slechte gezondheid of voortdurende fysieke klachten.
  • Ongezond gedrag je in z’n greep lijkt te hebben, wat je depressief maakt of het leven doet haten.
  • Je meer voldoening wilt in je relaties.
  • Je nog steeds op zoek bent naar je authentieke potentie, je ware zelf.
Kom en ervaar het dynamische werk dat blijvende verandering in je leven brengt.
 
 
 
The Journey Intensive
Tijdens dit unieke en diepgaande seminar leer je de nieuwste Journeytechnieken en onderga je geleide meditaties en één-op-één-werk.
   
Dag 1
Onderga de Emotionele Reis
Ontwaak je ware essentie en grenzeloos potentieel terwijl je emotionele blokkades uit de weg ruimt.
   
Dag 2
Onderga de Fysieke Reis
Ontdek oude celherinneringen, ruim ze op en laat je lichaam zich helen.
   
Dag 3 (optioneel)
Advanced Skills Workshop
Leer de geavanceerde vaardigheden die Brandon en haar senior-therapeuten hebben ontwikkeld in hun privé-praktijken.
   
Prijs:
The Journey Intensive: € 345/€ 295*

Advanced Skills Workshop: € 195
   
Speciale combinatieprijs: geef je nu op voor The Journey Intensive en Advanced Skills en betaal slechts € 475.
   
* Speciale vroegboekkorting bij boeking en betaling 6 weken van tevoren
   

Wat anderen zeggen over The Journey
‘Brandon Bays is een opmerkelijke ziel en haar verhaal over heling en overgave is een getuigenis van de mogelijkheden van de mens. Laat je inspireren om je eigen helende reis te maken!’
Anthony Robbins, auteur van ‘Awaken The Giant Within’ en ‘Unlimited Power’
‘Dankzij The Journey ben ik frustraties en woede kwijtgeraakt die ik heel ver weg gestopt had.’
Niki Bremmers, oud-deelnemer van The Journey Intensive
‘Een levensveranderende ervaring. Traditionele psychotherapie gehad, al 10 jaar actief in de alternatieve geneeskunde maar nog nooit heb ik me zo gezuiverd gevoeld.’
Linda Goderie, oud-deelnemer van The Journey Intensive

Beschikbaar online en in de boekwinkel
The Journey Book
The Journey for Kids Book
Freedom Is Book
gepresenteerd door Arnold Timmerman
Arnold is senior-Journeytherapeut en internationaal presenter van Journeyworkshops. Van 2004 tot en met januari 2009 heeft hij onafgebroken de wereld rondgereisd met Brandon Bays. In zijn dagelijks contact met de pionier van The Journey heeft hij constant bijgedragen aan de ontwikkeling en verdieping van het Journeywerk dat wereldwijd in seminar- en praktijkvorm wordt aangeboden.
Arnolds manier van presenteren is open en integer, licht en tegelijkertijd diepgaand. Hij zal je op een ‘down-to-earth’ manier kennis laten maken met het krachtige en eenvoudige Journeywerk. Je zult ondervinden hoe gemakkelijk het is om jaren van onvrede, fysieke en emotionele beperkingen achter je te laten. Je zult je eigen waarheid ontdekken, je eigen antwoorden vinden en inzien dat het leven je veel meer te bieden heeft dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Wat The Journey je biedt
The Journey biedt simpele, effectieve instrumenten die je in staat stellen je leven op een andere manier te leven. Je krijgt de controle terug over alle aspecten van je leven en je zult blijvende transformatie ervaren op het diepste niveau.
Het Journeywerk gaat meteen naar de oorzaak – niet alleen het symptoom – van de obstakels in je leven en ruimt die volledig uit de weg. Het biedt je een kader voor het vinden van je eigen antwoorden, echte waarheid en je authentieke zelf. Van hieruit kun je een nieuw, vrij leven starten - je bewust van je ware potentieel.
The Journey helpt je iedere uitdaging in je leven moeiteloos aan te gaan. Het geeft je de mogelijkheid om oude limiterende patronen uit je leven te bannen en in een nieuw bewustzijn te stappen – een nieuwe jij.

Bekijk hier de 'Live in Awareness' video
 
www.thejourney.com
 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy