Avalon rijst opnieuw op uit de Nevelen...

Avalon (Willebroek, B)

13/09/2009

 

   

 
THE CHRONICLES OF AVALON
 
Avalon rijst opnieuw op uit de Nevelen…
 
 
Lieve mensen,
 
September, een nieuw schooljaar, de dagen die zichtbaar korter worden …, een periode om de aandacht wat meer op zichzelf te richten. Voor ons is het ook een mooie gelegenheid om een aantal nieuwe initiatieven en workshops aan jullie voor te stellen.
 
 
In de eerste plaats willen we graag heel veel mensen in Vlaanderen de kans bieden om kennis te maken met Aura-Soma® healing. Deze holistische zielstherapie en filosofie vertrekt van kleuren, onder andere de kleuren die met de 7 chakra's samenhangen, maar ook de verschillende andere kleuren die daartussen liggen.
 
Iedereen weet welke invloed kleur in onze omgeving heeft, maar we kunnen ook bewust kiezen om deze kleuren te gebruiken in en rond onze aura. Er zijn een aantal Aura-Soma-producten die hierbij kunnen helpen. Deze producten bevatten o.a. natuurlijke etherische oliën.
 
De tweekleurige Equilibrium oliën zijn de basis voor consulten waarin onze kwaliteiten en gaven worden belicht. Ze ondersteunen en stimuleren ons groeiproces.
 
Daarnaast bieden de pomanders en quintessences een dagelijkse hygiëne van de aura, ondersteuning bij bepaalde processen of moeilijke perioden, of hulp in specifieke situaties. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor het hele gezin.
De oranje pomander (shock absorber) werkt bijvoorbeeld zeer goed bij shockerende gebeurtenissen, de quintessence Orion & Angelica vermindert de effecten van jetlag.
 
Wat het Aura-Soma systeem eigenlijk nastreeft, is dat elk wezen zich zo goed en gelukkig mogelijk voelt.
 
 
We geven in Avalon regelmatig workshops en cursussen om je kennis te laten maken met wat Aura-Soma je kan bieden. Oefeningen en meditaties worden afgewisseld met theoretische informatie, maar de nadruk ligt op het ervaren. Alle informatie hierover is te vinden op onze website.
 
 
Onze workshops met vrouwen gaan opnieuw door. In kleine groepen willen we door kleur ons 'vrouw zijn' verkennen en in de verf zetten. Meer info daarover krijg je in de volgende Chronicles en op onze website.
 
 
 
Door belangrijke wegenwerken op de afrit Willebroek-Noord van de A12 zijn er af en toe wijzigingen aan de toegangswegen naar Avalon. We trachten de wegbeschrijving op onze website steeds up to date te houden.
 
Voortaan bieden wij een formule aan voor een korte reeks healingen die elkaar opvolgen. Je kan een kaart kopen voor 6 behandelingen, en afhankelijk van de soort healing krijg je een korting of een gratis Aura-Soma Pomander of Quintessence in een kleur naar keuze ter waarde van € 21,50. Alle gegevens zijn te vinden op onze website.
 
 
Workshops in het najaar
 
1- Wo 30-09-2009   introductie-avond: de Aura-Soma Pomanders.
Aura-Soma pomanders zijn vloeistoffen in 15 verschillende kleuren die door iedereen kunnen worden gebruikt om de aura te reinigen, te beschermen en te versterken. Bovendien heeft elke Pomander specifieke eigenschappen voor bepaalde situaties, bv rood om te aarden, turquoise als bescherming tegen straling van de computer.
Tijdens deze introductie geven we je uitleg over deze schitterende pomanders en laten we je zelf ervaren wat enkele druppels uit deze kleine flesjes kunnen doen.
   
2- Di 20-10-2009   introductie-avond: de Aura-Soma Quintessences.
 
De Aura-Soma quintessences dragen de energieën van de Meesters. Deze combinatie van kleur, geur en Meestertrillingen hebben een specifieke werking op onze auravelden en maken het contact met ons Hogere Zelf mogelijk.
 
Leer de Meester in jezelf (h)erkennen en kom genieten van deze mooie ervaring.
 
 
3- Do 29-10-2009   introductie-avond: de Aura-Soma Equilibrium oliën.
 
Deze tweekleurige flessen zijn misschien het best bekend. Het is wonderbaarlijk welke informatie zij kunnen aanreiken en hoe wij elke keer opnieuw aangetrokken worden tot de kleuren die we op dat moment meest nodig hebben.
 
In deze workshop lichten we een tip van de sluier en leiden we je met wat theorie en oefeningen rond in de magische tuin van de Aura-Soma kleuren.
 
 
4- Di 06-10-2009   herhaling introductie-avond: de Aura-Soma Pomanders.
 
 
5- Ma 26-10-2009   herhaling introductie-avond: de Aura-Soma Quintessences.
 
 
6- Di 17-10-2009   herhaling introductie-avond: de Aura-Soma Equilibrium                             oliën.
 
 
Deze avonden vinden plaats bij Avalon, Appeldonkstraat 42 in Willebroek van 19u30 tot ca. 22u00 en kosten € 10.
Gelieve vooraf in te schrijven via onze website of via telefoon.
  

www.avalonbelgium.be

 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy