INImail werkt samen met deze partners:

NaCoZo     nacozo.be

Vereniging voor NAtuurlijke COmplementaire gezondheidsZOrg. Wij nemen het op voor uw vrije keuze van zorgverlening en voor de erkenning van de natuurlijke gezondheidszorg.


ECO-Therapeutica     www.eco-therapeutica.be

ECO-Therapeutica, de beurs over alternatieve & complementaire geneeswijzen, esoterie & spiritualiteit is een succesvol en uniek concept dat tijdens de 14 vorige nationale edities in Leuven (10), Genk (2) en Antwerpen (2) al meer dan 80.000 bezoekers uit binnen en buitenland heeft kunnen bekoren. De 15e editie, op zaterdag 9 & zondag 10 maart 2013, is een feesteditie met meer dan 130 exposanten.


Terra Luminosa     www.terra-luminosa.com

Terra Luminosa is een project volledig gewijd aan de Tantra-filosofie volgens Osho, Barry Long en Margot Anand en biedt massages aan, van de klassieke harmoniserende massage tot de unieke Tantrische initiatiemassage. Je kan de massages ervaren in een bijzonder veilig en respectvol kader en ze zijn bedoeld voor zowel singles als voor koppels.


Oost-West Centrum    www.owc.be

Het Oost-West Centrum organiseert cursussen en andere activiteiten rond gezond, natuurlijk en geïnspireerd leven. In ons aanbod brengen we zoveel mogelijk de energetische visie uit het Oosten en de eco-logische kijk uit het Westen samen.


AgendaPlus     www.agendaplus.be

Agenda Plus is een gratis Belgisch maandblad en een interactieve website. Het informeert over natuurlijke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, milieu en spiritualiteit aan de hand van artikels en een heel complete activiteitenagenda, die elke maand een overzicht geeft van 200 tot 400 activiteiten.


Brightsight fotografie     www.brightsight.be

Fotografie die jouw organisatie in het licht zet, waarmee je authenticiteit en uitstraling geeft aan je website, nieuwsbrieven, flyers, producten.Ook interesse in een samenwerking of linkuitwisseling met INImail? Neem dan contact op met ons!

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy